Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Επικαιροποιημένο Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Βοηθητικού Υγειονομικού Προσωπικού ειδικότητας Μεταφορέων Ασθενών (τραυματιοφορείς ) του ΕΣΥ.

 

ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ψ.Ν.Α Χαϊδάρι 20/05/2024  Aρ.Πρωτ: 66

τηλ.2132054152 http://sylogosdafni.blogspot.gr/ Emailsylogosdafni@gmail.com

 

Εξαιρετικά Επείγον :                                        

Πρός : Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ.α  Μούγια Βασιλική

Κοινοποίηση : Αξιότιμη Διοικήτρια κ.α  Δέσποινα Τσαγδή


Θέμα:  Επικαιροποιημένο Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Βοηθητικού Υγειονομικού Προσωπικού ειδικότητας Μεταφορέων Ασθενών (τραυματιοφορείς ) του ΕΣΥ.

 

Λάβαμε γνώση από εργαζόμενους,  που ανήκουν στην κατηγορία Υ.Ε βοηθοί Υγειονομικού Προσωπικού ειδικότητας Μεταφορέων Ασθενών (τραυματιοφορείς ) του Νοσοκομείου μας, ότι υλοποιείται, με Υπουργική Απόφαση, Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Βοηθητικού Υγειονομικού Προσωπικού ειδικότητας Μεταφορέων Ασθενών (τραυματιοφορείς ) του ΕΣΥ, το οποίο θα δώσει τη δυνατότητα αλλαγής κατηγορίας από Υ.Ε σε Δ.Ε. με ότι συνεπάγεται στη μισθολογική τους εξέλιξη.

Παρακαλούμε πολύ, όπως προχωρήσετε άμεσα στην υλοποίηση του προγράμματος επιμόρφωσης  Βοηθητικού Υγειονομικού Προσωπικού ειδικότητας Μεταφορέων Ασθενών (τραυματιοφορείς ) του ΕΣΥ σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση, η οποία έχει κοινοποιηθεί και στην υπηρεσία σας, όπως και σε όλα τα Νοσοκομεία και στις αντίστοιχες Διευθύνσεις των Νοσηλευτικών Υπηρεσιών, για την υλοποίηση του έως 30 Μαΐου  2024. Τα Εκπαιδευτικά  Σεμινάρια  είναι  υποχρεωτικά  σε όλα  τα Νοσοκομεία της  χώρας,  σύμφωνα με την Υπουργική  απόφαση και πρέπει να είναι σε γνώση όλου του Βοηθητικού Υγειονομικού Προσωπικού ειδικότητας Μεταφορέων Ασθενών.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                 ΔΗΜΟΥΛΑΣ Θ.                                                ΚΑΛΑΡΙΤΗΣ Σ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.Θα αναρτώνται μόνο οι ανακοινωσεις του Δ.Σ. του συλλόγου για την άμμεση ενημερωσή σας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.