Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ – ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΤΙΣ 13/9/2023.

 

ΕΝΙΑΙΟΣ   ΣΥΛΛΟΓΟΣ   ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ψ.Ν.Α  Χαϊδάρι,18/9/2023 Αρ.Πρωτ:203      

τηλ.2132054152   http://sylogosdafni.blogspot.gr/    Email:sylogosdafni@gmail.com

 

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ – ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΤΙΣ 13/9/2023.

 

Μετά τη συνεδρίαση του Δ.Σ στις 12/9/2023 και την Γενική Συνέλευση Εργαζομένων στις 13/9/2023, όπου πραγματοποιήθηκε κατάληψη στη Διοίκηση – Διοικητήριο του Νοσοκομείου, με αφορμή την απόλυση των Συμβασιούχων και τις δύο επιπλέον εφημερίες για το μήνα Οκτώβρη, κάτω από την πίεση των εργαζομένων βρέθηκε η Υποδιοικήτρια της Υ.ΠΕ κα. Δίπλα, για να δώσει απαντήσεις χωρίς περιεχόμενο για μια ακόμη φορά.Ως Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων  καλούμε όλους τους Εργαζόμενους να πάρουν θέση με:  

Ø  Μαζική συμμετοχή μπροστά στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου με συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 10:30 π.μ προκειμένου να δοθεί μια πρώτη απάντηση στη βαρβαρότητα και την εγκληματική πολιτική Κυβέρνησης –ΕΕ – ΣΕΒ,  ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ - ΠΝΙΓΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ , για να αυξάνουν τα κέρδη τους.

 

Ø  Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων στο Νοσοκομείο και σε συνεργασία με άλλα Νοσοκομεία, για τις απολύσεις των συμβασιούχων, των δύο επιπλέον εφημεριών για το μήνα Οκτώβρη μετά και την ανοιχτή  ΣΥΣΚΕΨΗ  με τα Δ.Σ ( Συλλόγου Εργαζομένων – Ειδικευομένων Ιατρών ) και με σωματειακές επιτροπές, που θα πραγματοποιηθεί Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 2:20μ.μ στην αίθουσα πολλαπλών.

 

Ø  Οργάνωση αλληλεγγύης στους πλημμυροπαθείς, όπου ως Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων για αρχή, ομόφωνα καταθέσαμε  στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας  1000

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ  – ΜΑΣ ΠΝΙΓΟΥΝ – ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΙΣ  ΖΩΕΣ  ΜΑΣ

ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΩΡΑ 2:20 μ.μ ΚΑΙ ΣΤΗΝ  24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΩΡΑ 10:30 π.μ

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                       H Γραμματέας

Καλαρίτης Σταύρος                                Μπόσμη Χριστίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.Θα αναρτώνται μόνο οι ανακοινωσεις του Δ.Σ. του συλλόγου για την άμμεση ενημερωσή σας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.