Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΝΑΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ «ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ» ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ Ή ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΜΕΧΡΙ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021.

 

ΕΝΙΑΙΟΣ   ΣΥΛΛΟΓΟΣ   ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ψ.Ν.Α 

Διεύθυνση Λεωφόρος Αθηνών 374 (Χάρτης)
Χαϊδάρι, Αθήνα Τ.Κ. 12462 τηλ. 213 2054152
        http://sylogosdafni.blogspot.gr/    Email:sylogosdafni@gmail.com

                                                              Χαϊδάρι, 4/2/2022 Αρ. Πρωτ. 20

Εξαιρετικά Επείγον.

Προς:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ψ.Ν.Α

Τη Διεύθυνση Διοικητικής Υπηρεσίας

Τη Διεύθυνση Οικονομικής Υπηρεσίας

 

ΘΕΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΗΣ 6ης ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ Ψ.Ν.Α :

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΝΑΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ «ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ» ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ Ή ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021.

 

Σχετικά με το παραπάνω θέμα, παρακαλούμε όπως λάβετε στην ημερήσια διάταξη της 6ης τακτικής συνεδρίασης του Δ.Σ του Νοσοκομείου Ψ.Ν.Α, απόφαση χορήγησης της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης με την αντίστοιχη αναλογία  προς τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου, που βρίσκονται ακόμη σε αναστολή μετά την 31η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021.

Παρακαλούμε να φροντίσετε σχετικά για τη διόρθωση της αδικίας που υπέστησαν οι εργαζόμενοι, καθώς η εγκύκλιος εφαρμογής οδηγίας ( σχ. Η υπ΄αριθμ. Οικ 2/12180/ΔΕΠ/15 – 12 – 2021) της Δ/νσης Εισοδηματικής Πολιτικής του ΓΛΚ ερμήνευσε με στενότητα το γράμμα της ανωτέρω αναφερόμενης διάταξης στερώντας αυθαίρετα από μια ομάδα συναδέλφων αποζημίωση που αντιστοιχεί σε δεδουλευμένο χρόνο από 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 έως 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021. Εξάλλου, όπως είναι ευρύτατα γνωστό και αποδεκτό , ουδέποτε εγκύκλιος ή υπουργική απόφαση δύναται να τροποποιήσει το νόμο.

 Σημειώνουμε ότι νοσοκομεία, έχουν αποδώσει την αναλογία – τμήμα της αμοιβής, που αντιστοιχεί σε εργαζόμενους , για τους μήνες που εργάστηκαν από 1η Ιανουαρίου 2021 έως 31 Αυγούστου 2021. π.χ «ΛΑΪΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ , ΑΓ. ΣΑΒΒΑΣ»

Επισημαίνουμε ότι οι συνάδελφοι αυτοί έχουν υπηρετήσει με αυτοθυσία όλο το προηγούμενο διάστημα (από την αρχή της Πανδημίας) και κατά τους 8 πρώτους μήνες του 2021 – έως 31 Αυγούστου – γεγονός που αποδεικνύει την προσφορά της εργασίας τους όλη εκείνη την περίοδο

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος                                                Η Γραμματέας

Καλαρίτης Σταύρος                                      Μπόσμη Χριστίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.Θα αναρτώνται μόνο οι ανακοινωσεις του Δ.Σ. του συλλόγου για την άμμεση ενημερωσή σας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.