Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΡΜΑ ΨΝΑ (ΔΑΦΝΙ) - ΠΑΜΕ – ΔΑΚΕ – ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΨΝΑ(ΔΑΦΝΙ) χέρι - χέρι

 


                                            ΑΡΜΑ ΨΝΑ(ΔΑΦΝΙ)           ΓΕΝΑΡΗΣ 2022

ΠΑΜΕ – ΔΑΚΕ – ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΨΝΑ(ΔΑΦΝΙ) χέρι - χέρι

Συναδέλφισσες –οι,  η παράταξη μας το  ΑΡΜΑ ΨΝΑ(ΔΑΦΝΙ) οφείλει να ενημερώσει ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ για τα τεκταινόμενα στον σχηματισμό Προεδρείου στο Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων.

Η δική μας πρόταση για τον σχηματισμό Προεδρείου στις 2 συνεδριάσεις που έγιναν (στις 30/12/21 & στις 4/1/22) και σεβόμενοι το πώς ψήφισαν οι εργαζόμενοι στο ΨΝΑ, ήταν απλή, ξεκάθαρη και ενωτική. Στα πλαίσια της αντιπροσωπευτικότητας και αναλογικότητας των ψήφων που πήρε η κάθε παράταξη προτείναμε η πρώτη παράταξη (ΠΑΜΕ) να λάβει την θέση του Προέδρου, η δεύτερη παράταξη (Ενωτική Κίνηση) την θέση του Γραμματέα, η τρίτη Παράταξη (Δάκε ΨΝΑ) την θέση του Αντιπροέδρου, η Τέταρτη Παράταξη (ΑΡΜΑ) την θέση του Αναπληρωτή Γραμματέα και το Ταμείο του Σωματείου να το πάρει η πρώτη παράταξη σε ψήφους ( ΠΑΜΕ). Δυστυχώς η πρόταση μας δεν έγινε δεκτή. Και αυτό διότι η σύμπραξη ΠΑΜΕ – ΔΑΚΕ είχαν ήδη μοιράσει τις θέσεις του νέου ΔΣ μεταξύ τους και έψαχναν πολιτικό και συνδικαλιστικό άλλοθι της δήθεν ενότητας. Η πρώτη Παράταξη (ΠΑΜΕ) πρότεινε ως άλλη καθεστωτική δύναμη να έχει και τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα του Σωματείου. Μια παράταξη που έχει 3 μέλη από τα 9 του Συλλόγου. Η Τρίτη παράταξη (ΔΑΚΕ), ως άλλοι πλανητάρχες, πρότεινε ονομαστικά όχι παραταξιακά τα επόμενα μέλη του ΔΣ, καθορίζοντας στις άλλες παρατάξεις ποιοι θα λάβουν τις θέσεις του Σωματείου.  Η Ενωτική Κίνηση πρότεινε την θέση του Γραμματέα από την παράταξη τους και Πρόεδρο από το ΠΑΜΕ, χωρίς να έχει ολοκληρωμένη πρόταση για τις υπόλοιπες θέσεις. Στην δεύτερη συνεδρίαση, στις 4/1/2022, ήταν όλα τακτοποιημένα μεταξύ τους, αλληλοψηφίστικαν  και σχηματίστηκε Προεδρείο από το ΠΑΜΕ & την ΔΑΚΕ. ΠΟΤΕ & ΠΟΥΘΕΝΑ σε κανένα Σωματείο, Ομοσπονδία σε κανένα κλάδο σε όλη την Ελλάδα δεν υπήρξε σύμπραξη των δυο αυτών παρατάξεων. Στο βωμό της καρέκλας και  της σφραγίδας του Σωματείου συμπράχτηκε μια υπόγεια συμφωνία που παραπέμπει σε εποχές σκοτεινές και μαύρες (το ’89  συγκυβέρνηση ΝΔ – ΚΚΕ) για την χώρα.  Πλέον έχουμε την απόλυτη ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ της παράταξης με το Γαρύφαλλο &  της κυβερνητικής Συνδικαλιστικής Παράταξης με την Διοίκηση του ΨΝΑ  ενορχηστρωτή της όλης αυτής κομπανίας. Συναδέλφισσες –οι, ο επαγγελματικός - καταγγελτικός & ο κυβερνητικός – ρουσφετολογικός συνδικαλισμός τους  πήρε σάρκα και οστά. Εμείς ως παράταξης προεκλογικά είχαμε καταδικάσει τις ύποπτες & υπόγειες μεθοδεύσεις που πάνε να συμβούν. Η πολιτική και συνδικαλιστική στάση της παράταξης μας ΑΡΜΑ ΨΝΑ(ΔΑΦΝΙ)  ήταν, είναι και θα είναι ξεκάθαρη. Με καθαρό πολιτικό και συνδικαλιστικό λόγο σας δηλώνουμε ότι  δεν μετέχουμε σε υπόγειες συμμαχίες.  Η συμμετοχή της παράταξης μας  στο Σωματείο ως απλά μέλη εγγυάται  την αξιοκρατία, την ισονομία,  την δικαιοσύνη για την προάσπιση των συμφερόντων ΟΛΩΝ των συναδέλφων & την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων που υπάρχουν στο Νοσοκομείο μας.

Συναδέλφισσες –οι,  μας εκλέξατε να είμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα ΜΑΖΙ ΣΑΣ και απέναντι σε πολιτικές που θα φέρουν  την  διάλυση & ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ της δημόσιας περιουσίας και  των δημόσιων δομών.

Οι εργαζόμενοι στο ΨΝΑ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ…ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ & ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ  ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

 

                                                                      Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
                                                                       
Αυτόνομο Ριζοσπαστικό Μέτωπο Αγώνα ΨΝΑ(ΔΑΦΝΙ) 

                                                                                           ΑΡΜΑ ΨΝΑ(ΔΑΦΝΙ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.Θα αναρτώνται μόνο οι ανακοινωσεις του Δ.Σ. του συλλόγου για την άμμεση ενημερωσή σας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.