Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΥ

 

ΕΝΙΑΙΟΣ   ΣΥΛΛΟΓΟΣ   ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ψ.Ν.Α 

Διεύθυνση
Λεωφόρος Αθηνών 374 (
Χάρτης)
Χαϊδάρι, Αθήνα Τ.Κ. 12462
τηλ. 213 2054152

FAX:2132054321

http://sylogosdafni.blogspot.gr/

Email:sylogosdafni@gmail.com                                                                                                                                                                   XAΪΔΑΡΙ 09/09/2021      ΑΡ. ΠΡΩΤ. 84

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες/οι,

Μετά από τη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων σήμερα 9/9/2021  συνεδρίασε εκτάκτως  το Δ.Σ. του Σωματείου και αποφασίστηκαν τα εξής:

1)      Την Πέμπτη 16/09/2021 και ώρα 11:00πμ θα γίνει σύσκεψη  των όμορων σωματείων (Θριάσιο, Αττικόν, Δρομοκαΐτειο) μετά από κάλεσμα του Ενιαίου Συλλόγου Εργαζομένων ΨΝΑ, όπου θα αποφασιστεί η πορεία της κοινής δράσης, με βασικό αίτημα ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

2)      Θα γίνει κάλεσμα προς τους όμορους Δήμους προκειμένου να μεταφερθούν οι αποφάσεις και τα αιτήματα των Σωματείων  στα Δημοτικά τους Συμβούλια για τη στήριξη στον αγώνα μας.

3)      Το Σωματείο Εργαζομένων μετά από αίτημα των μελών του για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις  στη ΔΕΘ,  κατόπιν επικοινωνίας και διευκρίνισης ότι η ομοσπονδία ΠΟΕΔΗΝ θα συνεισφέρει οικονομικά για να καλυφθεί μέρος των εξόδων μεταφοράς και σε συνεργασία/συμμετοχή με το Δρομοκαΐτειο, θα παρέχει πούλμαν σε όσους συναδέλφους θέλουν να συμμετάσχουν. Η αναχώρηση θα γίνει το Σάββατο 11/09/2021 7:00πμ από το ΨΝΑ και επιστροφή αυθημερόν  (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ.6972724922 Μπόσμη Χριστίνα).

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ  ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ   ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Λέμε ΟΧΙ στον εκβιασμό της υποχρεωτικότητας με αναστολές καθηκόντων, στέρηση μισθού και διώξεις υγειονομικών.

Δεν θα επιτρέψουμε, με πρόσχημα τους εμβολιασμούς, να ανοίξει η κερκόπορτα για την είσοδο ιδιωτών – εργολάβων στο ΕΣΥ.

Κανένας συνάδελφος σε αναστολή εργασίας, κανείς δεν περισσεύει, συνεχίζουμε να παλεύουμε για μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, για τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων συναδέλφων μας, για την ένταξή μας στα ΒΑΕ, για την διασφάλιση της παροχής κατάλληλων  ποιοτικών και σύγχρονων υπηρεσιών νοσηλείας των ασθενών μας. 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                         Η Γραμματέας Ν.ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ                                    Χ. ΜΠΟΣΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.Θα αναρτώνται μόνο οι ανακοινωσεις του Δ.Σ. του συλλόγου για την άμμεση ενημερωσή σας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.