Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Ανάκληση Πράξης με θέμα :Δυνητική θέση σε αργία του μόνιμου υπαλλήλου Κ. Χ

 

ΕΝΙΑΙΟΣ   ΣΥΛΛΟΓΟΣ   ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ψ.Ν.Α Χαϊδάρι, 27/06/2023 Αρ. Πρωτ. 188

Διεύθυνση Λεωφόρος Αθηνών 374 (Χάρτης)
τηλ.2132054152
 http://sylogosdafni.blogspot.gr/Email:sylogosdafni@gmail.com

Επείγον

ΠΡΟΣ : Διοικήτρια του Ψ.Ν.Α «ΔΑΦΝΙ» κα. Δέσποινα Τσαγδή

ΠΡΟΣ : Νομικό Σύμβουλο του Ψ.Ν.Α «ΔΑΦΝΙ» κ. Πολέμη Δημήτρη

 

ΘΕΜΑ : Ανάκληση Πράξης με αριθμ. πρωτ. ΕΜΠ 340/05.04.2023 απόφαση της Διοικήτριας του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αθηνών με θέμα «Δυνητική θέση σε αργία του μόνιμου υπαλλήλου Κ. Χ, κατηγορίας ΤΕ, κλάδου Νοσηλευτών».

Παρακαλούμε όπως, σύμφωνα με τη διάταξη του αρθ. 104 του ν. 3528/2007 στον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα για το πειθαρχικό μέτρο «Δυνητική θέση σε αργία -Αναστολή άσκησης καθηκόντων» όπου στην παρ. 3 ορίζεται ρητά  ….Η πράξη, με την οποία ο υπάλληλος τίθεται σε δυνητική αργία ή επαναφέρεται στα καθήκοντα του, εκδίδεται από τον οικείο Υπουργό ή το ανώτατο μονομελές όργανο διοίκησης των Ν.Π.Δ.Δ. ή, αν δεν υπάρχει, τον Πρόεδρο του συλλογικού οργάνου διοίκησης Ν.Π.Δ.Δ. ύστερα από απόφαση του υπηρεσιακού συμβουλίου. Για τη θέση του υπαλλήλου σε αργία απαιτείται προηγούμενη ακρόαση αυτού από το υπηρεσιακό συμβούλιο…. με υπευθυνότητα, να προχωρήσετε σε ανάκληση της με αριθμ. πρωτ. ΕΜΠ 340/05.04.2023 απόφασή σας, καθώς ουδέποτε υπήρξε προανακριτική εξέταση το οποίο μπορεί να επισύρει την έκπτωση από την υπηρεσία του υπαλλήλου, ουδέποτε συνεδρίασε το πειθαρχικό συμβούλιο για να γνωμοδοτήσει, πρίν την απόφαση σας και ουδέποτε υπήρξε προηγούμενη ακρόαση του υπαλλήλου Κ. Χ. από  πειθαρχικό συμβούλιο για να τεθεί σε αργία.

Επιπλέον άμεσα να εκδοθεί διαπιστωτική πράξη περί άρσης της «δυνητικής αργίας», επαναφοράς  στην υπηρεσία και ανάληψης καθηκόντων του υπαλλήλου Κ. Χ.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΛΑΡΙΤΗΣ Σ.                                            ΜΠΟΣΜΗ Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.Θα αναρτώνται μόνο οι ανακοινωσεις του Δ.Σ. του συλλόγου για την άμμεση ενημερωσή σας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.