Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Οι εκλογές τελείωσαν, τα κεφάλια μέσα …. μέχρι τις επόμενες


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ  ΨΝΑ


Οι εκλογές τελείωσαν, τα κεφάλια μέσα …. μέχρι τις επόμενες

Και αφού τελείωσε η εκλογική διαδικασία ,ήρθε η ώρα των αναβολών. Θυμίζουμε συνάδελφοι ότι το απερχόμενο σωματείο με την στάση της πλειοψηφίας, είχε κλειδώσει το σωματείο και συνεδρίασε μέσα σε μια θητεία ( 2 έτη ) 8 φορές, χωρίς να παλέψει καμιά απόφαση και να καλέσει τους εργαζόμενους. Όταν ήρθε η διαδικασία των εκλογών θυμήθηκαν τους εργαζόμενους και ζήτησαν την ψήφο τους . Αν και κάποιοι τους γύρισαν την πλάτη από το πολύ το τάξιμο ( 117 ψήφους λιγότερους ), ωστόσο κράτησαν την πλειοψηφία με νύχια και δόντια στην άκρη του νήματος για 4 ψήφους.
Έτσι ξεκίνησε η θητεία του νέου σωματείου και παράλληλα ήρθαν τα μελομακάρονα του κ. Κικίλια και τα προβλήματα του νοσοκομείου που συνεχώς διογκώνονται.

Ως ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ζητήσαμε μετά τις γιορτές, να γίνει η σύγκλιση του νέου προεδρείου και να τεθεί θεματολογία στο νέο Δ.Σ. που θα κουβεντιαστεί σε Γενική Συνέλευση μαζί με τους εργαζόμενους. Και ενώ δώσαμε χρόνο και αποφασίσαμε για τις 13.1.2020 την Παρασκευή 10.1.2020 δεχθήκαμε τηλέφωνο για αναβολή της συνεδρίασης για τις 20.1.2020. Μάλλον η πλειοψηφία, δεν έχει καταλάβει, ότι το σωματείο των εργαζομένων δεν είναι Εξωραιστικός – Εκπολιτιστικός Σύλλογος και πως η ανάγκη για να υπάρχει σταθερή συνεδρίαση του Δ.Σ είναι επιτακτική όσο ποτέ, για αποφάσεις που θα στηρίζουν τους εργαζόμενους, θα κουβεντιάζονται μαζί τους και δεν θα τους φωνάζουμε κάθε 2 χρόνια για να ζητάμε την ψήφο τους. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.Θα αναρτώνται μόνο οι ανακοινωσεις του Δ.Σ. του συλλόγου για την άμμεση ενημερωσή σας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.