Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ

      Συνεπείς στην υποχρέωση μας για την εξασφάλιση  πλήρους  ενημέρωσης,  σε ότι αφορά τις δικαστικές διεκδικήσεις των Εργαζομένων Ψ.Ν.Α   , ώστε  να έχουν γνώση όλοι  για το ποιο στάδιο βρίσκονται , ποια θα είναι η μετέπειτα δικαστική τους διεκδίκηση και  οι διαδικασίες  που πρέπει να ακολουθηθούν  για την διασφάλιση της πληρωμή τους  όπου υπάρχει αυτή η δυνατότητα , έχει προγραμματιστεί :
1.   Την Τρίτη   12/11/2013 στις 11.00 π.μ  στην αίθουσα πολλαπλών του Ψ.Ν.Α  , ο  κ. Αποστολίδης και οι συνεργάτες του θα ενημερώσουν για τις αρνητικές πρωτόδικες αποφάσεις των 176 ευρω που αφορούν μόνιμους υπαλλήλους  και την δυνατότητα άσκησης έφεσης σε αυτές  και θα ενημερώσουν για ότι άλλο και έχουν αναλάβει και παρακολουθούν δικαστικά.
2.  Την Τετάρτη  13/11/2013  στις 11.30 π.μ  στην αίθουσα πολλαπλών του Ψ.Ν.Α , ο κ. Νικολετάκης  θα κάνει πλήρη ενημέρωση σχετικά με την πληρωμή των  δικαστικών αποφάσεων , για τη άμεση καταβολή των 176 ευρώ, σε ότι αφορά τους συναδέλφους αορίστου χρόνου και τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν για να εξασφαλιστεί η καταβολή τους, καθώς και θα ενημερωθούν όλοι οι λοιποί  ενδιαφερόμενοι  για την πορεία των εφέσεων που έχουν γίνει και θα δοθεί πλήρη εικόνα για ότι επιπλέον έχει αναλάβει εξ ονόματος όλων  και παρακολουθεί ως δικηγορικό γραφείο.
Θα ζητηθεί και σημείωμα ενημερωτικό από το κάθε ένα εξ αυτών , ώστε να αναρτηθεί και να λάβουν γνώση όσοι δεν κατορθώσουν να παραβρεθούν.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.Θα αναρτώνται μόνο οι ανακοινωσεις του Δ.Σ. του συλλόγου για την άμμεση ενημερωσή σας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.