Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ - ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ


Μετά από Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων ΨΝΑ στις 18 Νοεμβρίου σας κοινοποιούμε τις παρακάτω αποφάσεις:

 

 

1.     Την Τετάρτη 20 Νοέμβρη συμμετέχουμε με τετράωρη στάση εργασίας από τις 11.00 μέχρι 3.00, σε συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Υγείας στις 11.30 για την παρακράτηση των συντάξεων των ασθενών. Παράλληλα Επιτροπή εργαζομένων θα θέσει το θέμα της άμεσης πληρωμής των δύο αποφάσεων (67/11 και 143/13) για την διεκπεραίωσή τους.

Την ίδια ημέρα συμμετέχουμε στον αποκλεισμό όλων των Ταμείων Εξωτερικών Ιατρείων για την μη καταβολή του 5ευρου από τις 7.00 το πρωί,  μετά και από απόφαση Γενικής Συνέλευσης Εργαζομένων στις 13 Νοέμβρη 2013

 

2.     Την Πέμπτη 21 Νοέμβρη στις 11.00 π.μ. καλούμε σε Γενική Συνέλευση των Εργαζομένων (αορίστου χρόνου) στο Υποστηρικτικό του ΨΝΑ για ενημέρωση των Δικαστικών Αποφάσεων  των αορίστου χρόνου. Θα παραβρίσκονται οι δικηγόροι  κ. Πολέμης και κ. Νικολετάκης  και θα έχουμε εικόνα από ΥΔΕ και Υπουργείο. Μέχρι τότε κανείς δεν καταθέτει το τέλος απογράφου.   

 

3.     Την  Παρασκευή  22  Νοέμβρη,   μετά  από  απόφαση   Γενικής   Συνέλευσης  Εργαζομένων  στις  13  Νοέμβρη  2013,  καλούμε όλους τους εργαζόμενους και φορείς/συλλογικότητες σε Γενική Συνέλευση και μοίρασμα ενημερωτικού υλικού, στις 9.00 π.μ. στην πύλη  του Νοσοκομείου.

 

 

Για  το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.Θα αναρτώνται μόνο οι ανακοινωσεις του Δ.Σ. του συλλόγου για την άμμεση ενημερωσή σας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.