Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΥΔΕ 15/11/2013


Στην  ΥΔΕ  15/11/2013 συγκεντρώθηκε  μεγάλος αριθμός δικαιούχων συναδέλφων αόριστου χρόνου, που ήταν στις δικαστικές αποφάσεις των άμεσα πληρωτέων.

Η πρόεδρος  και ένα μέλος  του Δ.Σ που ήταν εκεί  ο κ. Κυβέλος  , μαζί με μια αντιπροσωπεία συναδέλφων  ανέβηκαν στην Διευθύντρια της ΥΔΕ,  όπου έγιναν συνεννοήσεις  για την επίσπευση και ολοκλήρωση της διαδικασίας πληρωμής τους.  Ζητήθηκε και δικό μας διοικητικό προσωπικό για την διεκπεραίωση των εργασιών. Αυτό εξασφαλίστηκε και με εθελοντική συμμετοχή . Η διαδικασία εκεί θα ξεκινήσει την αρχή  της  εβδομάδας.  Προσήλθε στην ΥΔΕ και ο κ. Νικολετάκης.

 Χρειάζεται  όμως να γίνει καθαρό και γνωστό σε όλους  τους συναδέλφους , ότι στην ΥΔΕ βρίσκεται  μόνο η δικαστική απόφαση   68/2011. Όλες οι άλλες είναι στο Υπουργείο  ακόμη.

Την Τετάρτη 20/11/2013  στην  συγκέντρωση  έξω από το Υπουργείο για την παρακράτηση συντάξεων των ασθενών , θα πρέπει να διαμαρτυρηθούμε και για αυτές τις αποφάσεις που καθυστερούν  να κάνουμε  παράσταση στην αρμόδια υπηρεσία και να απαιτήσουμε την απεμπλοκή τους .

Την Δευτέρα θα καταθέσουμε  αίτημα , ως Πρόεδρος και ένας  Σύμβουλος  , στο ΔΣ  του Συλλόγου , έτσι ώστε να αποφασιστεί   Την Πέμπτη 21/11/2013  Έκτακτη Γενική Συνέλευση  Εργαζομένων ΨΝΑ , για ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων συναδέλφων.

Θα παραβρίσκεται  ο κ. Νικολετάκης , ο κ. Πολέμης και θα έχουμε και εμείς ολοκληρωμένη εικόνα από την ΥΔΕ και το Υπουργείο και το πώς εξελίσσεται έως εκείνη την ημέρα η διαδικασία.  

Οφείλουμε να εργαζόμαστε όλοι για όλους . Δεν πρέπει να κινούμαστε άτακτα και ενάντια στο συμφέρον ο ένας του άλλου . Όχι στον κανιβαλισμό και την διάσπαση δυνάμεων.  

Θα  ενημερωθούν πλήρως όλοι για όλα αντικειμενικά και θα αποφασίσουμε όλοι επι των ενεργειών που θα γίνουν στην συνέχεια.

Οι συνάδελφοι που προσφέρθηκαν για την  εθελοντική εργασία διεκπεραίωσης διοικητικής – γραφειοκρατικής εργασίας , θα αναμένουν ειδοποίηση μας άμεσα.

ΔΕΝ  ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟΓΡΑΦΟΥ ΕΩΣ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ .

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.Θα αναρτώνται μόνο οι ανακοινωσεις του Δ.Σ. του συλλόγου για την άμμεση ενημερωσή σας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.