Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ Δ.Σ ΨΝΑ- ΔΡΟΚΑΙΤΕΙΟΥ , ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΨΝΘ

Με κάθε τρόπο και μέσο πρέπει νε συνεννοηθούμε και να συνεργαστούμε μεταξύ μας και με τα αλλα Ενεργά Ψυχιατρεια , έτσι ώστε ΨΝΑ,ΨΝΘ,Δρομοκαιτειο να προχωρήσουμε απο κοινού σε ενέργειες και δράσεις υπεράσπισης των ασθενών , των ρόλων των Νοσοκομείων που υπηρετούμε και της θέσης μας ως λειτουργών της Ψυχικής Υγείας μέσα στο ΕΣΥ.
Μεταρρύθμιση - Μετεξέλιξη - Μετασχηματισμός ή όπως θέλουν να το αποκαλούν στο Υπουργείο ΔΕΝ γίνεται με διαθεσιμότητα - κινητικότητα του προσωπικού .
 Ειναι εννοιες διαμετρικα αντιθετες.
Πρόκειται για ειδικευμένο στελεχιακό προσωπικο , το οποίο επιμορφωθηκε με κόστος που κατέβαλε το ελληνικό κράτος για να υπηρετεί ψυχικά πάσχοντες και χρήστες υπηρεσιών ψυχικής Υγείας.
Οτι γίνει έξω απο αυτο ειναι αυτοαναιρεση και ματαίωση προσπάθειας δεκαετιών δουλειάς . Σεβασμός στον ασθενή και τις ανάγκες του, θα εμποδίσουμε με κάθε τροπο την εμπορευματοποίηση τους.
ΔΕΥΤΈΡΑ 21/10/2013΄στις 9.30  ανοιχτό ΔΣ ΨΝΑ και Δρομακαιτειου με άμεση παρεμβολή και ΨΝΘ  στην αιθουσα πολλαπλών του ΨΝΑ ,για λήψη αποφάσεων απο κοινου αντιμετώπισης των σχεδίων που επεξεργάζονται και διαφαίνονται άμεσα να εφαρμόζονται απο πλευράς του Υπουργείο και κινούνται στην τροχιά διάλυσης.


                                                                                                               Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.Θα αναρτώνται μόνο οι ανακοινωσεις του Δ.Σ. του συλλόγου για την άμμεση ενημερωσή σας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.