Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Δικαστικα - Ενημέρωση

Σε επικοινωνία με το δικηγορικό γραφείο του κ. Αποστολίδη , που έχει αναλάβει  την δικαστική διεκδίκηση των 200 ευρώ  για το μόνιμο προσωπικό, η κ. Κωστοπούλου  η συνεργάτης του , μας ενημέρωσε ότι  δεν έχει εκδοθεί ακόμη η απόφαση  σχετικά με την εκδίκαση της  υπόθεσης  στις 5 και 7 Φεβρουαρίου 2013, αναμένεται.
Η  πληρωμή των άμεσα πληρωτέων για τα 176 ευρώ , αορίστου χρόνου, βρίσκεται στον υπολογισμό των τόκων που αναλογούν, από το γραφείο μισθοδοσίας του Ψ.Ν. Α.
Θα ακολουθηθεί μία πορεία που περιγράφεται από τα ακόλουθα βήματα :
Υπουργείο – Γ. Λογιστήριο , απόφαση και έγκριση πίστωσης ( εξασφάλιση κονδυλίου) – Ψ.Ν.Α – Ι.Δ.Ε ,  όσοι συνάδελφοι είναι ενεργοί θα πληρωθούν από την Ενιαία  Αρχή Πληρωμών , όσοι έχουν συνταξιοδοτηθεί  από την Εφορίας , οι καταστάσεις με τον τελικό διαχωρισμό  πάλι στην Ι.Δ.Ε , τελικός έλεγχος και πληρωμή.
Εκτιμώμενος  χρόνος από 3 – 6 μήνες σύμφωνα με τους υπευθύνους με ήπια εκτίμηση.
Οι συνάδελφοι  αορίστου χρόνου που είναι άμεσα πληρωτέοι για το δύωρο, αναμένουμε να δούμε αν το Δ.Σ του Ψ.Ν.Α , θα ασκήσει ένδικα μέσα αναστολής της απόφασης. Και να το πράξει , αναμένεται ότι θα δικαιωθούν πάλι οι Εργαζόμενοι. Στην συνέχεια θα ακολουθηθεί η παραπάνω πορεία , όπως με τα 176 ευρώ.
Όπως  είχαμε δεσμευτεί από το τέλος του Μαΐου , θα είναι στην διάθεση όλων των Συναδέλφων ηλεκτρονικό αρχείο , στο οποίο θα περιλαμβάνονται όλες οι προσφυγές ,από όλους τους δικηγόρους που έχουν εξουσιοδοτηθεί ,  με καταγραφεί αναλυτική αυτών που έχουν εκδικαστεί ή εκκρεμοδικούν, ώστε να έχει άμεση και συνολική εικόνα ο κάθε εργαζόμενος σε ότι τον αφορά.  

                                                                 ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ

                                                                                                             Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                                                                          
                                                                                                           ΛΟΥΚΕΡΗ  ΜΕΝΙΑ            


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.Θα αναρτώνται μόνο οι ανακοινωσεις του Δ.Σ. του συλλόγου για την άμμεση ενημερωσή σας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.