Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΥ Ο.Α.Σ.Α.

 

Ενημερώνουμε όλους τους συναδέλφους που έφεραν τα χρήματα για την φόρτιση των καρτών Ο.Α.Σ.Α. απεριορίστων διαδρομών, ότι πραγματοποιήθηκε η κατάθεση των χρημάτων στον λογαριασμό του Ο.Α.Σ.Α. καθώς και η απαιτούμενη ενημέρωση προς τον Ο.Α.Σ.Α. βάσει των οδηγιών. Υπενθυμίζουμε ότι:

Στη συνέχεια o Ο.Α.Σ.Α. αναλαμβάνει να ενημερώσει το σύστημα και αφότου ενημερωθεί το σύστημα, ο κάθε κάτοχος ηλεκτρονικής κάρτας, θα πρέπει να μεταβεί στα εκδοτήρια εισιτηρίων των σταθμών Μετρό, Τραμ κ.τ.λ. και αφού τοποθετήσει την κάρτα του στο εκδοτικό μηχάνημα, θα πατήσει την επιλογή «ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ» και θα περαστεί το κόμιστρο αυτόματα στην ελεύθερη θέση στην κάρτα του.

Το χρονικό περιθώριο για «ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ», ώστε να περαστεί το κόμιστρο στην κάρτα, είναι ένας μήνας από την φόρτιση ή επαναφόρτιση της. Σύμφωνα με τον Ο.Α.Σ.Α., σε περίπτωση που ο κάτοχος δεν έχει προλάβει να κάνει «ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ» και χάσει την κάρτα του, χάνει το κόμιστρο.

Σημείωση: Μετά την ολοκλήρωση της παραπάνω διαδικασίας όλοι οι κάτοχοι ηλεκτρονικών καρτών θα πρέπει να μεταβούν στο πλησιέστερο μηχάνημα έκδοσης εισιτηρίων των σταθμών Μετρό (μέσα σε ένα μήνα από την ημερομηνία φόρτισης ή επαναφόρτισης των καρτών τους) και θα προβούν στα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1ο: Πατάμε την επιλογή: Ελληνική σημαία.

Βήμα 2ο: Μετά πατάμε την επιλογή: «Επιδότηση».

Βήμα 3ο: Τοποθετούμε την ηλεκτρονική κάρτα στην μπροστινή θήκη του ηλεκτρονικού μηχανήματος και πατάμε την επιλογή: «ΟΚ».

Βήμα 4ο: Ξεκινάει η διαδικασία φόρτισης, βγαίνει πρώτα η απόδειξη και συνεχίζει να φορτίζει η κάρτα.

Βήμα 5ο: Αφαιρούμε την κάρτα όταν μας ενημερώσει το μηχάνημα και κρατάμε την απόδειξη.

Κάθε προσωποποιημένη κάρτα έχει 2 θέσεις για προϊόντα χρονικής διάρκειας ένα που τρέχει (κάνουν χρήση) και ένα που είναι στην αναμονή. Για να πληροφορηθούν τι περιέχει μέσα η κάρτα τους μπορούν σε ΑΜΕΚ (Αυτόματο εκδοτήριο μηχανήματος) να επιλέξουν «Πληροφορίες κάρτας» και να ενημερωθούν τι υπάρχει στην 1η και 2η θέση.

 Για το Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος                                           Ο  Γραμματέας

Δημουλάς Θ.                                             Καλαρίτης Σ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.Θα αναρτώνται μόνο οι ανακοινωσεις του Δ.Σ. του συλλόγου για την άμμεση ενημερωσή σας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.