Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024

Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Ενιαίου Συλλόγου Εργαζομένων, Τρίτη 9 Ιανουαρίου και ώρα 11:00 π.μ στην αίθουσα πολλαπλών.

 

ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ψ.Ν.Α Χαϊδάρι 3/1/2024  Aρ.  Πρωτ:235

τηλ.2132054152   http://sylogosdafni.blogspot.gr/   Emailsylogosdafni@gmail.com

Συμμετέχουμε μαζικά, στην Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Ενιαίου Συλλόγου Εργαζομένων, Τρίτη 9 Ιανουαρίου και ώρα 11:00 π.μ στην αίθουσα πολλαπλών.

Από τις 1μ.μ έως τις 3μ.μ θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Ενιαίου Συλλόγου Εργαζομένων, η εκλογή για την ανάδειξη της εφορευτικής επιτροπής, μπροστά στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 18 και 19 Ιανουαρίου.

 

Ο Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων βρίσκεται  στο πέρας της θητείας του, σε περίοδο όπου χορτάσαμε από ευχολόγια και υποσχέσεις της Διοίκησης, της Υ.ΠΕ, αλλά και από την αναλγησία του Υπουργείου στο πρόσωπο των εργαζόμενων υγειονομικών.

Σε  περίοδο , όπου οι ήρωες υγειονομικοί, κάτω από αντίξοες συνθήκες και με το φιλότιμο μας, γρήγορα γίναμε αναλώσιμοι στα σχέδια της κυβέρνησης για το Νέο ΕΣΥπροκειμένου να κρύψει τη γύμνια της δημόσιας υγείας της υποστελέχωσης σε όλους τους κλάδους, των συνταξιοδοτήσεων, των εργασιακών σχέσεων λάστιχο με συμβάσεις πολλών ταχυτήτων, της έλλειψης Π.Φ.Υ

Σε περίοδο όπου η κυβέρνηση της ΝΔ επιδιώκει μέσα από το νομοσχέδιο έκτρωμα, που εκπορεύεται από τις οδηγίες διαχρονικά της Ε.Ε στο όνομα της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης και της «πολυπόθητης» αποασυλοποίησης, να διαλύσει πλήρως την ήδη υποβαθμισμένη δημόσια ψυχική υγεία και απεξάρτηση, να «πρυτανεύσει» ο φόβος και η καταστολή στους εργαζόμενους με τις απολύσεις, να επικρατήσει σιγή και να επιβληθεί  γρήγορα η επιπλέον εκχώρηση και ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών μέσω ΑΜΚΕ, ΜΚΟ που ξεκοκαλίζουν προγράμματα και ΣΔΙΤ. Με λίγα λόγια  στο ζύγι «κόστους-οφέλους» μπαίνει από τη μία η ανθρώπινη ζωή και από την άλλη κέρδη για μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους στο χώρο της υγείας.

Γνωρίζουμε ότι ο «αντίπαλος» στο πρόσωπο της ανάλγητης Κυβερνητικής πολιτικής, δεν είναι εύκολος, δεν είναι όμως και ανίκητος, εάν  θέσουμε τους δικούς μας όρους, διεκδικώντας τις δικές μας σύγχρονες ανάγκες, που επιβάλει η έρευνα, η επιστήμη και η τεχνογνωσία της ανθρωπότητας, μέσα από τη συλλογική πάλη και διεκδίκηση των αιτημάτων μας.  Το αποδείξαμε ως εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο μας, βάζοντας μέχρι σήμερα φρένο στις όποιες προσπάθειες να επιβληθούν επιπλέον εφημερίες στο Νοσοκομείο, αλλά και να μπεί το νομοσχέδιο σε διαβούλευση προκειμένου να έρθει σε ψήφιση, μέσα από μαζικές διαδικασίες συνελεύσεων και κινητοποιήσεων.

Συμμετέχουμε στη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14/1/2024 , ώρα 1μ.μ , μαζί με άλλα σωματεία και φορείς στο χώρο της ψυχικής υγείας και απεξάρτησης, με τόπο συγκέντρωσης το κάτω μέρος στο σταθμό στο θησείο και παλεύουμε για ένα και μοναδικό σκοπό, την υπεράσπιση και ενίσχυση του δημόσιου χαρακτήρα για τη δωρεάν παροχή υπηρεσιών στη  θεραπεία, την αποκατάσταση και την κοινωνική επανένταξη.

 

Η κατάργηση του οργανισμού του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής δεν θα περάσει.

Κάτω τα χέρια σας από το 18 Άνω. Ενίσχυση των στεγνών προγραμμάτων ως κύρια μορφή θεραπείας.

Κατάργηση κάθε μορφής επιχειρηματικής δράσης στο χώρο της υγείας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

                        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ         

                        ΚΑΛΑΡΙΤΗΣ Σ.                                                                      ΜΠΟΣΜΗ Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.Θα αναρτώνται μόνο οι ανακοινωσεις του Δ.Σ. του συλλόγου για την άμμεση ενημερωσή σας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.