Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ, ΣΕ 58 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ , ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

  ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ψ.Ν.Α Χαϊδάρι 24/1/2024  Aρ.  Πρωτ:2

τηλ.2132054152   http://sylogosdafni.blogspot.gr/   Emailsylogosdafni@gmail.com

 

ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

 

Είμαστε στο πλευρό των εργαζόμενων συμβασιούχων στην καθαριότητα του Άγιου Σάββα και του σωματείου, στη μάχη που δίνουν για να μην απολυθούν οι 58 εργαζόμενοι στην καθαριότητα του Νοσοκομείου. Η διοίκηση του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», παρά τις δεσμεύσεις της προηγούμενης ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας για τρίμηνη παράταση όλων των ΣΟΧ μέχρι τις 31 Μάρτη, προχώρησε στην ολοκλήρωση του διαγωνισμού και θέλει από τις 9 Φλεβάρη να παραδώσει την καθαριότητα του νοσοκομείου Άγιος Σάββας σε εργολάβο μετά από 7 χρόνια.

Η βιασύνη της διοίκησης να φέρει εργολάβο στην καθαριότητα, με τις ευλογίες της κυβέρνησης της ΝΔ (σε συνέχεια των πολιτικών όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων), είναι προσπάθεια να διαλύσουν ακόμη περισσότερο τις εργασιακές σχέσεις στα δημόσια νοσοκομεία μαζί και τον συνδικαλισμό, προχωρώντας ταυτόχρονα στην ιδιωτικοποίηση όλο και μεγαλύτερου κομματιού της Δημόσιας Υγείας.

Τα νοσοκομεία μας δεν χρειάζονται πανάκριβους εργολάβους, αλλά προσλήψεις προσωπικού και μονιμοποίηση των χιλιάδων συμβασιούχων που τα κράτησαν όρθια, μαζί με το υπόλοιπο προσωπικό, την περίοδο της πανδημίας.

Δεν θα τους αφήσουμε. Δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους του νοσοκομείου και τη συστράτευσή μας στο πλευρό τους για να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος, για την μονιμοποίηση όλων.

 

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος                           Ο Γραμματέας  

                        Δημουλάς Θωμάς                      Καλαρίτης Σταύρος                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.Θα αναρτώνται μόνο οι ανακοινωσεις του Δ.Σ. του συλλόγου για την άμμεση ενημερωσή σας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.