Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

Νέα Γενική Συνέλευση, Δευτέρα 27/11/2023 και ώρα 12μ. στην αίθουσα πολλαπλών

 

ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ψ.Ν.Α Χαϊδάρι Aρ.  Πρωτ:   226

 τηλ.2132054152   http://sylogosdafni.blogspot.gr/   Emailsylogosdafni@gmail.com

Νέα Γενική Συνέλευση, Δευτέρα 27/11/2023 και ώρα 12μ. στην αίθουσα πολλαπλών. Ενισχύουμε και καθορίζουμε τη δράση μας μέσα από τη Γενική Συνέλευση, με νέους σταθμούς κινητοποιήσεων και καλούμε σε κοινό μέτωπο και πάλη σωματεία και φορείς.

Ο Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων ΨΝΑ χαιρετίζει την μαζική συμμετοχή των εργαζομένων και τη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22/11/2023 στο Υπουργείο Υγείας , με τη συμμετοχή πολλών σωματείων και φορέων από τον χώρο της ψυχικής υγείας και της απεξάρτησης. Παρά το γεγονός ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας είχε ενημερωθεί για την κινητοποίηση, δεν έγινε ωστόσο δεκτό το αίτημα αντιπροσωπείας των σωματείων για συνάντηση, δείχνοντας το ανάλγητο πρόσωπο της στρατηγικής πολιτικής που θα ακολουθήσει.

Φαίνεται ξεκάθαρα ότι στόχος της κυβέρνησης και του Υπουργείου είναι η υλοποίηση των διαχρονικών σχεδιασμών, που εκπορεύονται από τις κατευθύνσεις της Ε.Ε, για το τσάκισμα των υπηρεσιών της ψυχικής υγείας και της απεξάρτησης, ώστε να τοποθετηθεί ταφόπλακα στις ελάχιστες δημόσιες μονάδες που παρέχουν δωρεάν υπηρεσίες ψυχικής υγείας και στεγνά προγράμματα απεξάρτησης, ανοίγοντας διάπλατα την πόρτα στον ιδιωτικό τομέα προκειμένου να θησαυρίσει. 

Καμία επανάπαυση! Κανείς εφησυχασμός! Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά:

ü  Τετάρτη 29/11, στη στάση εργασίας 7.00 – 15.00 και στις 11.00  με κινητοποίηση στην πύλη του Νοσοκομείου απαντώντας στα σχέδια της κυβέρνησης στη ψυχική υγεία και απεξάρτηση και στηρίζοντας την 48ωρη απεργία της ΟΕΝΓΕ 29 – 30/11.

ü  Το απόγευμα της Τετάρτης στις 19.00 με συγκέντρωση στην πλατεία Δημαρχείου στο Περιστέρι για την υπεράσπιση της Υγείας του λαού της Δυτικής Αθήνας, μαζί με το Σωματείο Εργαζομένων Αττικού Νοσοκομείου και το Σωματείο Εργαζομένων στην 1η και 2η ΥΠΕ.

ü  Πέμπτη 30/11, συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις της ΟΝΓΕ και της ΠΟΕΔΗΝ, με συγκέντρωση στη 13.00 στο Υπουργείο Υγείας με στάση εργασίας 7.00 – 15.00.

 

 Διεκδικούμε:

·     Όχι στη διάλυση και το κλείσιμο των δημόσιων υπηρεσιών στη Ψυχική Υγεία και την Απεξάρτηση.

·      Όχι στην κατάργηση του οργανισμού του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής.

·  Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, για την κάλυψη των οργανικών θέσεων σε όλες τις ειδικότητες και την ενίσχυση των υπηρεσιών του. Να μονιμοποιηθούν όλοι οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι και να σταματήσει η ομηρία και η κοροϊδία τους.

·    Κάτω τα χέρια σας από το 18 Άνω! Ενίσχυση των στεγνών προγραμμάτων ως κύρια μορφή θεραπείας

  •       Κατάργηση κάθε μορφής επιχειρηματικής δράσης στο χώρο της υγείας. Έξω οι εργολάβοι από τα Νοσοκομεία.
  •   Διασφάλιση όλων των εργασιακών σχέσεων. Να μην πειράξουν ούτε έναν εργαζόμενο.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ        

                             ΚΑΛΑΡΙΤΗΣ Σ.                                                                      ΜΠΟΣΜΗ Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.Θα αναρτώνται μόνο οι ανακοινωσεις του Δ.Σ. του συλλόγου για την άμμεση ενημερωσή σας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.