Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Όλοι στη συγκέντρωση της Δευτέρας στις 5:30 μ.μ. στα Προπύλαια. Τιμάμε την 8η Μάρτη και σπάμε τη σιωπή στην αστυνομοκρατία και την καταστολή

 

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ  ΨΝΑ


Δεν θα μας κλείσουν το στόμα με την αστυνομία και την τρομοκρατία!

 

Όλοι στη συγκέντρωση της Δευτέρας στις 5:30 μ.μ. στα Προπύλαια

 

Τιμάμε την 8η Μάρτη, την "Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας" σπάζοντας τις αλυσίδες της σιωπής, της εκμετάλλευσης, της ανισοτιμίας».

Όλες αυτές τις μέρες που ο εργαζόμενος λαός δεινοπαθεί,  η κυβέρνηση δεν παίρνει κανένα ουσιαστικό μέτρο ενίσχυσης της δημόσιας υγείας που αγκομαχά από τις ελλείψεις και τα κενά που διογκώνονται, παζαρεύει τα κρεβάτια με τους κλινικάρχες έναντι αδράς αμοιβής, αφήνει ανεξέλεγκτους τους χώρους δουλειάς, τα σούπερ Μάρκετ και τα ΜΜΜ, όπου συνωστίζεται ο κόσμος και στοιχηματίζει ανθρώπινες ζωές στο όνομα του κέρδους και των υποδείξεων που επιβάλλει κράτος και εργοδοσία. Την ίδια στιγμή κάνει επίδειξη κρατικής πυγμής και το μόνο μέτρο που παίρνει είναι το δυνάμωμα της κρατικής καταστολής, βάζοντας στο στόχαστρο εργαζόμενους, φοιτητές και νεολαία.

Μόνη απάντηση απέναντι στο αντιδραστικό νομοθετικό οπλοστάσιο, τους τρομονόμους και την καταστολή των κυβερνήσεων και της ΕΕ, είναι η οργανωμένη εργατική-λαϊκή πάλη. 

Οι μάσκες έχουν πέσει! Ως εδώ!

Σπάμε την καταστολή και την τρομοκρατία!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.Θα αναρτώνται μόνο οι ανακοινωσεις του Δ.Σ. του συλλόγου για την άμμεση ενημερωσή σας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.