Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28/03/2018 και ΩΡΑ 10:30πμ για να παρθούν αποφάσεις στο τελεσίγραφο του Γ.Γ. για την υπαγωγή των Κ.Ψ.Υ. και των δομών (ξενώνες, οικοτροφεία, διαμερίσματα) ασθενών και προσωπικού στις ΥΠΕ


ΕΝΙΑΙΟΣ   ΣΥΛΛΟΓΟΣ   ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ψ.Ν.Α 
Διεύθυνση
Λεωφόρος Αθηνών 374 (
Χάρτης)
Χαϊδάρι, Αθήνα Τ.Κ. 12462
τηλ. 213 2054152
FAX:2132054321
Email:sylogosdafni@gmail.com
            
   Χαϊδάρι, 20/03/2018
    ΑΡ. ΠΡΩΤ. 20
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες – οι, με αφορμή την επιστολή του Γ.Γ.  του Υπουργείου Υγείας κου Γιαννόπουλου αποτίμησης της ημερίδας που πραγματοποιήθηκε στις 18/12/2017 με τίτλο ΄΄ Το μέλλον των ψυχιατρικών νοσοκομείων σε ένα περιβάλλον κοινοτικής ψυχιατρικής. Κατάργηση ή μετασχηματισμός και με ποιες προϋποθέσεις’’ πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Υπουργείο Υγείας σήμερα Τρίτη  20/03/2018.  
Στην συνάντηση παρευρέθηκαν το Σωματείο Εργαζομένων,  θεσμικά όργανα του Νοσοκομείου μας (ΕΙΝΑΠ, Δ/ντης Ιατρικής Υπηρεσίας) καθώς και ο πρόεδρος  της ΠΟΕΔΗΝ.
Ο Γ.Γ. κος Γιαννόπουλος με την μορφή τελεσιγράφου μας ανακοίνωσε ότι εντός των επόμενων ημερών θα κατατεθεί από την κυβέρνηση σχέδιο νόμου (δείτε την αποτίμηση του Γ.Γ. pdf ) που περιλαμβάνει :
-  Την υπαγωγή των Κέντρων Ψυχικής Υγείας όπως και των  στεγαστικών δομών  (ξενώνες, οικοτροφεία, διαμερίσματα) ασθενών και προσωπικού στις ΥΠΕ
-  Την  Κατάθεση πρότασης αναμόρφωσης οργανισμών των Ψυχιατρείων ΄΄με τα νέα χαρακτηριστικά΄΄ που θα διαμορφωθούν  και ταυτόχρονη αποσύνδεση των 2 Ψυχιατρείων (Δαφνί – Δρομοκαϊτειο) και την πλήρη χωριστή αυτόνομη λειτουργία τους σε όλα τα επίπεδα    
Οι εργαζόμενοι στο ΨΝΑ δεν θα επιτρέψουμε καμία συρρίκνωση, συγχώνευση, μεταφορά, κατάργηση Μονάδων ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης, κλινικών και υπηρεσιών του Νοσοκομείου μας.   
Το Σωματείο εργαζομένων καλεί όλους τους συναδέλφους σε Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 28/03/2018 και ώρα 10:30πμ στο Υποστηρικτικό κτίριο για να παρθούν δυναμικές αποφάσεις στο τελεσίγραφο του Γ.Γ. για την υπαγωγή  των  Κ.Ψ.Υ. και των δομών (ξενώνες, οικοτροφεία, διαμερίσματα) ασθενών και προσωπικού στις ΥΠΕ.

Για το Δ.Σ.


        Ο Πρόεδρος                                 Ο Γραμματέας
        Ν. ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ                        Ι. ΚΟΥΡΜΟΥΛΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.Θα αναρτώνται μόνο οι ανακοινωσεις του Δ.Σ. του συλλόγου για την άμμεση ενημερωσή σας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.