Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΨΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟ ΨΝΑ

 

ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ψ.Ν.Α   Χαϊδάρι 2/10/2024 Aρ. Πρωτ:109

τηλ.2132054152  http://sylogosdafni.blogspot.gr/   Emailsylogosdafni@gmail.com

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΨΝΑ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟ ΨΝΑ

Το βαρέλι της ντροπής δεν έχει πάτο! Παρά τις φιέστες που ετοιμάζουν μπροστά στα 100 χρόνια λειτουργίας του ΨΝΑ – Δαφνί και δύο μήνες πριν κλείσουν το μεγαλύτερο Ειδικό Ψυχιατρικό Νοσοκομείο των Βαλκανίων και το μετατρέψουν σε ακόμα μία αποθήκη ψυχών, η κατάντια και η απαξίωση τόσο των εργαζομένων αλλά και των ασθενών μας δεν έχει τέλος. Την ίδια ώρα που για τα μάτια του κόσμου δίνονται χρήματα από το περιβόητο Ταμείο Ανάκαμψης στις «ανακαινίσεις» τμημάτων για να βαφτούν οι τοίχοι, μακριά και πέρα από τις ανάγκες ασθενών και εργαζομένων, στο μικροβιολογικό τμήμα τρέχουν από το ταβάνι που συνδέεται με την τουαλέτα της παθολογικής κλινικής, ούρα και νερά πάνω στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και στον αναλυτή της ABBOT, ενώ πρόσφατα έτρεξαν ούρα τα οποία βραχυκύκλωσαν τον αναλυτή και έκαψαν την μονάδα του pc. Προφανώς το Υπουργείο Εμπορίας της Υγείας και η Διοίκηση του Νοσοκομείου δεν έχει καν σκεφτεί τις μολυσματικές ανθυγιεινές συνθήκες που επιδρούν αρνητικά τόσο στις υποδομές των μηχανημάτων και στις τρέχουσες εξετάσεις των ασθενών, όσο και στους ίδιους τους εργαζόμενους!


Καλούμε όλους τους εργαζόμενους την Πέμπτη 3/10/2024 και ώρα 1 μ.μ. σε σύσκεψη ομοσπονδιών, σωματείων, φορέων και συλλόγων στον χώρο της υγείας, της ψυχικής υγείας και της απεξάρτησης, με σκοπό την κλιμάκωση του αγώνα μας, ενωμένοι απέναντι στο νόμο έκτρωμα.

Την ίδια ημέρα θα ακολουθήσουν τα εγκαίνια της έκθεσης «100 χρόνια Ψ.Ν.Α ΔΑΦΝΙ»  με επίσημες επισκέψεις από το Υπουργείο Εμπορίας της Υγείας, στις 6μ.μ, στο παλιό κτήριο “ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ”. Εξασφαλίζουμε την κατάλληλη ΥΠΟΔΟΧΗ, όπως αρμόζει σε όσους ξεπουλάνε τη Δημόσια Ψυχική Υγεία και Απεξάρτηση και το σύνολο της Υγείας του λαού.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ «ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ»

ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ 

ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.

 

ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΧΙ «ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ»

ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Ο Γραμματέας

Δημουλάς Θωμάς

Καλαρίτης Σταύρος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.Θα αναρτώνται μόνο οι ανακοινωσεις του Δ.Σ. του συλλόγου για την άμμεση ενημερωσή σας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.