Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23/10/2024

 

ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ψ.Ν.Α   Χαϊδάρι 22/10/2024 Aρ. Πρωτ: 117

τηλ.2132054152  http://sylogosdafni.blogspot.gr/   Emailsylogosdafni@gmail.com

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η απόπειρα φίμωσης της φωνής των εκπαιδευτικών, των δασκάλων του λαού, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! Όπως έχουν ανακοινώσει τα σωματεία των εκπαιδευτικών η απεργία στις 23/10 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!

Δεν θα περάσει το ρεσιτάλ αυταρχισμού και τρομοκρατίας της κυβέρνησης απέναντι στους εκπαιδευτικούς που ζητούν τα αυτονόητα. Αυξήσεις στους μισθούς για να σταματήσει το αίσχος των πρωτοδιόριστων αναπληρωτών των 776. Για να σταματήσει το αίσχος των εκπαιδευτικών που κοιμούνται στα αμάξια. Για να υπάρχει ασφαλές σχολείο και να μην πέφτουν τα ταβάνια στα κεφάλια των παιδιών μας.

Αντί η κυβέρνηση να δώσει λύση σε αυτά τα κρίσιμα προβλήματα, επιλέγει να σέρνει στα πειθαρχικά τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που αρνούνται την απαράδεκτη και αντιεπιστημονική αξιολόγηση παλεύοντας για να υπάρχει ολόπλευρη μόρφωση και ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών των μαθητών.

Αντί η κυβέρνηση να αυξήσει την κρατική χρηματοδότηση για την παιδεία, χρηματοδοτεί όλο και περισσότερο την εμπλοκή της χώρας μας στους πολέμους και την εμπλοκή της στην ανθρωποσφαγή του παλαιστινιακού λαού.

Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν είναι η πρώτη φορά που αντί να δώσει λύση στα οξυμένα προβλήματα των εργαζομένων καταφεύγει στην ποινικοποίηση των αγώνων, τον αυταρχισμό και την τρομοκρατία, όπως έγινε πρόσφατα με τους εργαζόμενους της Hellenic Train, αλλά και με την 24ωρη απεργία στο ΨΝΑ – Δαφνί.

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ,

ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ.

ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 20 ΝΟΕΜΒΡΗ

 

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Ο Γραμματέας

Δημουλάς Θωμάς

Καλαρίτης Σταύρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.Θα αναρτώνται μόνο οι ανακοινωσεις του Δ.Σ. του συλλόγου για την άμμεση ενημερωσή σας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.