Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

ΠΟΙΝΗ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΨΝΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕ ΣΥΝΕΜΟΡΦΩΘΗΝ ΠΡΟΣ ΤΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.....

 

ΕΝΙΑΙΟΣ   ΣΥΛΛΟΓΟΣ   ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ψ.Ν.Α 

Διεύθυνση                                                                          XAΪΔΑΡΙ 22/10/2021  ΑΡ. ΠΡΩΤ. 101
Λεωφόρος Αθηνών 374 (
Χάρτης)
Χαϊδάρι, Αθήνα Τ.Κ. 12462                                        
τηλ. 213 2054152

FAX:2132054321

http://sylogosdafni.blogspot.gr/

Email:sylogosdafni@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

                Ο Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων ΨΝΑ καταγγέλλει τη Διοικήτρια του ΨΝΑ κ. Τσαγδή Δέσποινα, η οποία σε πλήρη συνεργασία  με τη Δ/ντρια Ν.Υ. κ. Μούγια Βασιλική, με σκοπό αφενός την αλληλοσυγκάλυψη  ιδίων κινήσεων/παρατυπιών, αφετέρου τον εκφοβισμό των εργαζομένων, κορυφώνουν το συγκρουσιακό κλίμα στο ΨΝΑ (Δαφνί), γεγονός που επιφέρει πολλές επιπτώσεις σε εργαζόμενους και ασθενείς.

                Ο Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων, από τις 3/9/2021, με ανάρτηση σχετικών ανακοινώσεων έχει επανειλημμένα καταγγείλει τη Δ/ντρια Ν.Υ. και δύο συγκεκριμένες Υποδιευθύντριες Ν.Υ. που με υπερβάλλοντα ζήλο συμμετείχαν στην ετεροχρονισμένη αλλοίωση/παραποίηση/νόθευση  των εβδομαδιαίων δεδουλευμένων προγραμμάτων του μη εμβολιασμένου προσωπικού για covid-19, από 1/9/2021. Παράλληλα, έχει καταγγείλει όλες τις ενέργειες της Διοικήτριας, που επέφεραν σύγχυση και δυσλειτουργία σε όλο το νοσοκομείο αναφορικά με την εφαρμογή του Νόμου που θέτει το προσωπικό σε αναστολή καθηκόντων εργασίας.

                Αποκορύφωμα των ενεργειών αλληλοσυγκάλυψης των παρατυπιών τους, ήταν η πειθαρχική ποινή από τη Διοικήτρια του Ψ.Ν.Α , της Υποδιευθύντριας Ν.Υ. κ. Καραχάλιου Ευαγγελίας, γιατί δεν συμμετείχε στη διαδικασία της αλλοίωσης / παραποίησης  προγραμμάτων των υπαλλήλων  που τέθηκαν σε αναστολή και υπέγραφε «με επιφύλαξη».

                Επισημαίνουμε δε, ότι η ίδια Διοικήτρια κα Τσαγδή Δ. και η Δ/ντρια Ν.Υ. κα Μούγια Β.  δεν έδειξαν τον ίδιο ζήλο  για άλλες σοβαρές καταγγελίες καθώς και για ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του Νοσοκομείου.

                Φαίνεται πως το μόνο που  ενδιαφέρει τη Διοίκηση και τη Δ/νση Ν.Υ. είναι η εφαρμογή και επιβολή όλων των αντιδραστικών και αντιλαϊκών επιλογών της κυβερνητικής πολιτικής, με κάθε τρόπο και σε κάθε φωνή που δεν συμμορφώνεται.... προς τας υποδείξεις... , αδιαφορώντας για τους ασθενείς και τους εργαζόμενους στο ΨΝΑ. Άλλωστε η προσπάθεια αυτή ενισχύεται και με τη διαδικασία απευθείας ανάθεσης  προσώπων σε θέσεις ευθύνης, προκειμένου να  λειτουργεί πιο αποτελεσματικά ο μηχανισμός της Διοίκησης.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ  ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΣ  ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΨΝΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΡΑ Ν.Υ. κα ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ Ε., ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗ ΘΕΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.  

Δηλώνουμε την αποφασιστικότητα μας να μην επιτρέψουμε καμία πράξη στοχοποίησης, εκφοβισμού και τρομοκρατίας για κανένα εργαζόμενο.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                  Η Γραμματέας

                     Ν. ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ                                                             Χ. ΜΠΟΣΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.Θα αναρτώνται μόνο οι ανακοινωσεις του Δ.Σ. του συλλόγου για την άμμεση ενημερωσή σας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.