Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ Δ. ΝΙΚΟΛΕΤΑΚΗ

 

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΨΝΑ ΔΑΦΝΙ

 

ΘΕΜΑ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ 

 

Αθήνα, 7-12-2020

                                    _________________________________________________________

 

Ι. Οι δικαστικές αποφάσεις για τα δώρα εορτών στους ΙΔΑΧ έχουν αποσταλεί στο Υπουργείο Υγείας για έγκριση μεταφοράς πίστωσης των χρημάτων στο ΨΝΑ ΔΑΦΝΙ ήδη από τέλος Ιουλίου 2020. Άλλες φορές στο παρελθόν, το Υπουργείο Υγείας έγκαιρα ανταποκρινόταν στο αίτημά μας και πίστωνε τα χρήματα μέχρι τα μέση Δεκέμβρη του ίδιου έτους. Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες που έγιναν από μέρους μας, σήμερα Δευτέρα 7/12/2020 ενημερωθήκαμε ότι η σχετική διαδικασία δεν μπορεί έγκαιρα μέσα στο έτος 2020 να ολοκληρωθεί λόγω της πανδημίας covid 19 και της προφανούς δυσλειτουργίας (υποστελέχωσης) στις υπηρεσίες της Οικονομικής Διεύθυνσης του Υπουργείου Υγείας. Η απόφαση για την έγκριση πίστωσης είναι έτοιμη και έχουμε λάβει τη ρητή διαβεβαίωση από την αρμόδια Προϊσταμένη του Υπουργείου ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί μέχρι τέλος Φεβρουαρίου 2021 (το δε ΔΑΦΝΙ θα μπει σε προτεραιότητα πληρωμής, ήτοι θα είναι η πρώτη απόφαση που θα πληρωθεί το νέο έτος 2021). Συνεπώς τέλη Φλεβάρη 2021 θεωρούμε ότι θα έχετε λάβει τα χρήματά σας. 

ΙΙ. Για το ανθυγιεινό επίδομα των ΙΔΑΧ (οι αγωγές συζητήθηκαν 12/10/20 και 14/10/20 αντίστοιχα, θα σας ενημερώσουμε όταν εκδοθούν οι αποφάσεις. 

ΙΙΙ. Για το ανθυγιεινό των μονίμων υπαλλήλων έχουμε υποβάλλει σχετική αίτηση προτίμησης στη γραμματεία του ΔΠρΑΘ και αναμένουμε απάντηση. Επίσης, όσες υποθέσεις εκκρεμούν στο Διοικητικό Εφετείο θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση.

 

Εύχομαι καλές γιορτές και υγεία σε όλους!

 

Με εκτίμηση

 

Βασίλειος Δ. Νικολετάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.Θα αναρτώνται μόνο οι ανακοινωσεις του Δ.Σ. του συλλόγου για την άμμεση ενημερωσή σας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.