Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 14.7.2020 ΜΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΤΙΣ 12μ


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ Ψ.Ν.Α (ΔΑΦΝΙ)
(ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΜΕ)


Tην Τρίτη 14/07/2020 και ώρα 12:00μ, συμμετέχουμε μαζικά σε παράσταση διαμαρτυρίας στο Γραφείο της Διοίκησης του Νοσοκομείου.

Αφού στέγνωσε η μελάνη από τα χειροκροτήματα και τις υποσχέσεις  από την κυβέρνηση για «μαζικές» προσλήψεις , «γενναίες»χρηματοδοτήσεις για την υγεία  και ένταξη των υγειονομικών στα ΒΑΕ, τώρα όλα δείχνουν, πως καλούμαστε για μία ακόμη φορά, να πληρώσουμε την νέα βαθιά οικονομική κρίση, που έρχεται και γεννά η διεθνής καπιταλιστική οικονομία με αφορμή την πανδημία του κορονοΐού , αφού όλα θυσιάζονται στο βωμό του κέρδους.
Με αφορμή την πανδημία άλλωστε, θυσιάζουν τους υγειονομικούς και ότι έχει απομείνει από το κουτσουρεμένο δημόσιο σύστημα υγείας   ( βλ. υποχρηματοδότηση στα νοσοκομεία, τεράστιες ελλείψεις προσωπικού, προσλήψεις συμβασιούχων, ΟΑΕΔ, επικουρικών  με το σταγονόμετρο και με συνθήκες ομηρίας ), προκειμένου να χαρίσουν τα πάντα σε μεγάλους ομίλους υγείας μέσα από τις ΣΔΙΤ ( Συμπράξεις Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα ) και στις ασφαλιστικές εταιρείες , για να πουλάνε και να αγοράζουν υπηρεσίες υγείας ( Υγεία Εμπόρευμα ) .
Την ίδια ώρα το δόγμα « Νόμος και Τάξη» ( βλ. νόμος για τις συγκεντρώσεις , συναθροίσεις, απεργιακές κινητοποιήσεις ) στοχεύει στη χειραγώγηση των συνειδήσεων των εργαζομένων, για να καταστείλει και να ποινικοποιήσει κάθε μορφή αντίστασης και κινητοποίησης.
Τα τελευταία περιστατικά με τις διακομιδές ασθενών με τη συνοδεία ιατρών και την αυθαιρεσία εισαγγελέων και αστυνομίας δείχνουν ότι τίποτα για μας τους εργαζόμενους δεν έχει αλλάξει. Όχι μόνο δεν έχει αλλάξει προς το καλύτερο, αλλά η κατάσταση επιδεινώνεται.


ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.Θα αναρτώνται μόνο οι ανακοινωσεις του Δ.Σ. του συλλόγου για την άμμεση ενημερωσή σας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.