Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΔΑΚΕ Ψ.Ν.Α


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΔΑΚΕ Ψ.Ν.Α

Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι,        

Στις 17 Δεκεμβρίου 2019 διεξάγονται εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ στον ενιαίο σύλλογο εργαζομένων του νοσοκομείου μας.

Εκλογές που αφορούν όλους μας με σκοπό να αλλάξουμε τους συσχετισμούς  και την νοοτροπία που επικρατεί στο απερχόμενο Δ.Σ του ενιαίου αλλά ως φάνηκε μονοκομματικού συλλόγου.

Η ΔΑΚΕ-ΨΝΑ συμμετέχει δυναμικά σε αυτές τις εκλογές

Με σκοπό την ανάδειξη ενός συλλόγου, πραγματικά ενιαίου που θα καλύπτει τις ανάγκες και τα προβλήματα όλων των εργαζομένων, όχι μόνο συγγενών φίλων και συντρόφων. Που θα αγωνίζεται για να βελτιώσει τις συνθήκες εργασίας.

Μαζί θα παλέψουμε να βάλουμε  τέλος σε μια εκκωφαντική ησυχία 5 ετών που έκανε ο σύλλογος έτσι απλά, γιατί διοικούσαν και κυβερνούσαν οι φίλοι τους όλοι τους απόντες . Πάντοτε  και πάντα. Παρόντες μόνο για τους δικούς τους.

Μας ξέρετε και σας ξέρουμε, δεν ξεχωρίσαμε ποτέ κανέναν ούτε θα το κάνουμε και τώρα. Κριτήριο μας είναι η εντιμότητα και η αξιοπρέπεια. Δεν χωράνε ρεμβασισμοί. Μόνο πράξεις και έργα για την ενίσχυση του νοσοκομείου. Για όλους μας.

Αγωνιζόμαστε για

-         Άμεση αποδέσμευση 900.000€ και μετατροπή της απόφασης σκοπιμότητας που τα δέσμευε μόνο για νοσοκομειακά κρεβάτια. Απαιτούμε προμήθεια εξοπλισμού, Η/Υ, οχημάτων κ.α.
-          Άμεση πλήρωση 17 κενών θέσεων και κατανομή 69 θέσεων, διαφόρων ειδικοτήτων και κατηγοριών που έχουν ζητηθεί να προκηρυχθούν και θα δώσουν ανάσα στο Ψ.Ν.Α και στο 18 Άνω το μεγαλύτερο πρόγραμμα απεξάρτησης στην Ελλάδα ενταγμένο στο Ε.Σ.Υ.  Προσλήψεις που έχουν να γίνουν πολλά χρόνια στο νοσοκομείο μας.
-         Ενίσχυση του λοιπού προσωπικού (10 Νοσηλευτών και 3 Εργατών ) με επικουρικούς.
-         Ενίσχυση του ιατρικού προσωπικού με προκήρυξη θέσεων για να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες. Πιέζουμε για την άμεση προκήρυξη 10 Ψυχιάτρων  επιμελητών Β΄
-          Ενίσχυση των Κ.Ψ.Υ που ήδη υπάρχουν και δημιουργία νέων δομών με σκοπό την μετατροπή του Ψ.Ν.Α σε ένα σύγχρονο νοσοκομείο με μεγάλο δίκτυο  υπηρεσιών.
-         Απαιτούμε επιτάχυνση της προετοιμασίας για την εγκατάσταση του Αξονικού Τομογράφου. Εκσυγχρονισμό του νοσοκομείου και παροχή νέων υπηρεσιών.
-         Συνεχής άσκηση πίεσης για την άμεση αποπληρωμή των εφημεριών–εξαιρέσιμων για όλους και όχι επιλεκτικά όπως συνήθιζαν στο παρελθών.
-         Διεκδικούμε να πληρωνόμαστε όλοι την υπερεργασία μας και όχι να μας υποτιμούν και να επιστρέφονται ¨αδιάθετα¨.

Ψηφίζουμε-στηρίζουμε το ψηφοδέλτιο της Δ.Α.Κ.Ε       


ΔΟΛΟΓΛΟΥ           ΜΑΡΙΑ

ΚΑΟΥΚΗ                ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΚΑΤΣΑΡΟΥ            ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ (ΛΙΤΣΑ)

ΚΟΚΚΙΝΗ               ΣΟΦΙΑ

ΚΥΒΕΛΟΣ               ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΥ             ΚΑΛΛΙΟΠΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ         ΘΕΚΛΑ (ΤΕΤΑ)

ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ      ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΣΑΡΑΦΗΣ                ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΤΖΑΝΕΤΑΚΟΣ          ΗΛΙΑΣ

ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ  ΜΑΡΙΑ-ΑΣΠΑΣΙΑ
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.Θα αναρτώνται μόνο οι ανακοινωσεις του Δ.Σ. του συλλόγου για την άμμεση ενημερωσή σας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.