Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Κι όμως……θα το γράψει η ιστορία

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ

  Κι όμως……θα το γράψει η ιστορία

Η πλειοψηφία του Σύλλογος Εργαζομένων Ψ.Ν.Α « ΔΑΦΝΙ» συναντήθηκαν όλοι μαζί μετά από ένα χρόνο και με μεγάλο κόπο. ΟΧΙ δεν είναι πρωταπριλιά, είναι γεγονός και μάλιστα ιστορικό.
Την Παρασκευή 12 Ιουλ. 19 συνεδρίασε το Δ.Σ του σωματείου (μη ρωτήσετε για Γενική Συνέλευση, γιατί αυτό είναι όνειρο νυκτός), μετά από έκκληση των δυνάμεων του ΠΑΜΕ , αφού είχε να συνεδριάσει μήνες και μάλιστα με απαρτία.
Απαρτία ;;; Θα ρωτήσει κάποιος εργαζόμενος απορημένος. Ναι συνάδελφε, απαρτία της πλειοψηφίας!!!!!!
Στη συνεδρίαση του ΔΣ (2η για το 2019 και 6η για τη θητεία του συλλόγου μέχρι σήμερα) εμφανίστηκε μετά από ένα χρόνο εκλεγμένο μέλος, το οποίο είχε παραιτηθεί κατά τη διαδικασία της «αντιδραστικής αξιολόγησης» στο δημόσιο, που υπερασπίστηκε με « νύχια και δόντια» και μετά την έκκληση της πλειοψηφίας να παραδώσει την έδρα του συλλόγου στον επόμενο εκλεγμένο.
Βέβαια ένα χρόνο και… περιμέναμε να γίνει αντικατάσταση, που ποτέ δεν την είδαμε, καθώς και ο επόμενος και μεθεπόμενος και και και…..είχαν προχωρήσει στη διαδικασία της αξιολόγησης ( δικαίωμά τους ).
Τώρα θα μου πει κάποιος , εδώ έχουν εκλεγμένο στην εξελεκτική επιτροπή (επιτροπή για τον έλεγχο των οικονομικών του σωματείου), η οποία ακόμα δεν έχει συγκροτηθεί σε σώμα και δεν έχει φέρει έκθεση απολογισμού των οικονομικών του σωματείου, διευθυντικό στέλεχος ( Διευθυντής Ιατρικής υπηρεσίας ) που αξιολόγησε, υποκλινόμενος στο πλαίσιο της «αντιδραστικής αξιολόγησης» και ζητούσε να δουλεύουν οι εργαζόμενοι στο μικροβιολογικό απογεύματα χωρίς να υπάρχει Ιατρός στο πρόγραμμα κατ΄ εντολή της διοίκησης, στο εκλεγμένο μέλος που ζήτησε να αξιολογηθεί θα κολλήσουμε !!!!
Γ ια εμάς είναι απλά η γνωστή μέθοδος της κωλοτούμπας ή αλλιώς κυβίστηση, αφού τα μεγάλα λόγια ξεφούσκωσαν για χάρη της καρέκλας. Βλέπετε είναι εύκολο αυτή την εποχή να αλλάζεις θέση σαν τα πουκάμισα, καθώς οι πολιτικοί τους μέντορες, που έχουν υπογράψει 3 μνημόνια , τους έχουν δείξει το δρόμο. Η πλειοψηφία εξάλλου είναι λίγο απ΄ όλα. Και λίγο παλιό ΠΑΣΟΚ και λίγο ΣΥΡΙΖΑ και λίγο ΛΑΕ και λίγο ΝΔ ( όλοι μαζί μπορούμε ). Άλλωστε αν δεν ταιριάζανε, δεν θα συμπεθεριάζανε….. Τι να κάνουμε ψηφαλάκια είναι αυτά , πως θα κρατήσουμε τις καρέκλες μας…..
Πάντως, μη νομίζει κανείς πως το σωματείο άνοιξε τις πόρτες του σε περίοδο διακοπών.
ΜΗΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ. Η πλειοψηφία πρέπει να πάει διακοπές και να ξεκουραστεί, μετά από τόσο κόπο να βρεθούν όλοι μαζί (6) και να συμμετέχουν και σε μια συνεδρίαση. Έτσι κι αλλιώς προβλήματα το νοσοκομείο δεν είχε, ούτε έχει στη θητεία του σωματείου, όπως πολύ σωστά μας ανέφερε η πλειοψηφία. Πιθανά να ταρακουνήθηκαν από το ΣΕΙΣΜΟ ( μήπως είδατε κανέναν ) και να το σκεφτούνε ξανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.Θα αναρτώνται μόνο οι ανακοινωσεις του Δ.Σ. του συλλόγου για την άμμεση ενημερωσή σας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.