Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Νέα ενημέρωση για συναδέλφους ΙΔΑΧ που αφορά το επίδομα των (200 - 300€) απο το Δικηγορικό Γραφείο του Λουκά Αποστολίδη






ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ-ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΩΝ 200-300 ΕΥΡΩ
Αγαπητοί/ες εργαζόμενοι/ες,
Επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με την υπόθεση του επιδόματος των 200 ευρώ για την οποία εκκρεμούν έξι αιτήσεις  αναιρέσεως ενώπιον του Αρείου Πάγου με ημερομηνία εκδίκασης την 21/11/2017. Κατόπιν συνεννόησης με τις συμβολαιογράφους όπου θα πρέπει να προσέλθετε προκειμένου να υπογράψετε τα συμβολαιογραφικά σας πληρεξούσια, θα σας παρακαλούσαμε να προσέρχεστε, κατόπιν συνεννόησης σας, ανά πεντάδες, δεκάδες ή δεκαπεντάδες στις ώρες και ημερομηνίες  που ορίζονται στην προηγούμενη ανακοίνωση. Διευκρινίζουμε ότι δεν θα επιβαρυνθείτε οικονομικά, θα σας παρακαλούσαμε ωστόσο να τηρήσετε τη διαδικασία ομαδικής προσέλευσης. Όσοι εργαζόμενοι προσέλθουν κατά μόνας ενδέχεται να επωμιστούν συμβολαιογραφικά έξοδα.
Οι εργαζόμενοι που πρέπει να προσέλθουν στηνκ. Κόκκινου-Βαρνάβα παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν μαζί της προκειμένου να πληροφορηθούν τις  ημέρες και τις ώρεςπου έχει ορίσει η ίδια για την υπογραφή του πληρεξουσίου. ( τηλ. 210-6422290)
Οι εργαζόμενοι/ες που πρόκειται να προσέλθουν στην κ. Ζούρου παρακαλούνται να το πράξουν από τη Δευτέρα 30/10/2017.
Όσοι/ες εργαζόμενοι/ες κατοικούν εκτός Αθηνών, εφόσον δεν καταφέρουν να προσέλθουν στις συμβολαιογράφους, θα πρέπει να εξυπηρετηθούν ατομικά με συμβολαιογράφο της περιοχής και επιλογής τους και να επωμιστούν οι ίδιοι τα έξοδα.
Όσοι εργαζόμενοι κατοικούν εκτός Ελλάδος καθώς και οι συγγενείς εργαζομένων που είχαν λάβει μέρος στη δίκη αλλά αποβίωσαν, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το γραφείο μας στο 210-3619650.
Καταληκτική ημερομηνία προσέλευσής σας στις συμβολαιογράφους είναι η 20/11/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.Θα αναρτώνται μόνο οι ανακοινωσεις του Δ.Σ. του συλλόγου για την άμμεση ενημερωσή σας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.