Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΒΑΣΙΛΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑΚΗ

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΟ ΕΠΙΔΟΜΑ
Αθήνα, 8-11-2016
                        _______________________________
Για την δικαστική διεκδίκηση μόνιμων και αορίστου χρόνου υπαλλήλου του ανθυγιεινού επιδόματος από 1-5-2012 μέχρι σήμερα, διευκρινίζονται τα εξής:
1)      Την Παρασκευή 11-11-2016 θα βρίσκεται συνεργάτης του γραφείου μας στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων ΨΝΑ (ώρες 9-1 πρωινές) για να παραλάβει τα εργολαβικά δίκης συμπληρωμένα καθώς επίσης και το ποσό των 50 ευρώ κατ’ άτομο για το παράβολο.
2)      Όποιος δεν μπορεί να έρθει ή να στείλει αντιπρόσωπό του να μας φέρει το εργολαβικό και τα χρήματα, μπορεί (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ) να τα φέρει την Δευτέρα 14/11/2016 ή και την Τρίτη 15/11/2016 στο γραφείο μας (Λ. Αλεξάνδρας 126) και ώρες 3-6. Δεν θα δοθεί άλλη προθεσμία ή παράταση.
3)      Επειδή έχει δημιουργηθεί σοβαρό γραφειοκρατικό πρόβλημα στο γραφείο προσωπικού του ΨΝΑ σχετικά με την έκδοση των πιστοποιητικών υπηρεσιακών μεταβολών, αυτά μπορείτε να τα ζητήσετε και να μας τα προσκομίσετε (είτε στο σωματείο) και σε ύστερο χρόνο, δηλαδή και το Δεκέμβριο. Για την σύνταξη της αγωγής εμείς θα χρειαστούμε το εργολαβικό δίκης (όπου φαίνεται και το τμήμα που υπηρετείτε).
4)      Όσον αφορά δε τους κοινωνικούς λειτουργούς που είχαν κάνει αγωγή με εμάς για προηγούμενο διάστημα, μπορούν να συμμετέχουν στην παρούσα αγωγή αλλά για το επόμενο χρονικό διάστημα (2015-2016) πάλι με 50 ευρώ και το εργολαβικό συμπληρωμένο.

Με εκτίμηση,

Βασίλειος Δ. Νικολετάκης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.Θα αναρτώνται μόνο οι ανακοινωσεις του Δ.Σ. του συλλόγου για την άμμεση ενημερωσή σας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.