Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΠΑΥΛΟ ΦΥΣΣΑ


ΕΝΙΑΙΟΣ   ΣΥΛΛΟΓΟΣ   ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ψ.Ν.Α 

Διεύθυνση
Λεωφόρο Αθηνών 374 (Χάρτης)
Χαϊδάρι, Αθήνα Τ.Κ. 12462
τηλ. 213 2054152


Email:sylogosdafni@gmail.com

Χαϊδάρι, 13/11/2015

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 
O Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων ΨΝΑ χαιρετίζει την απόφαση -  πρωτοβουλία του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας να τιμήσει τον Παύλο Φύσσα που δολοφονήθηκε 2 χρόνια πριν από τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής μετονομάζοντας την οδό που έγινε η άνανδρη δολοφονία, σε οδό ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ.

 
Ο φασισμός, ο ρατσισμός, η βία, η καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων πρέπει να εξαλειφθούν και η Πολιτεία είναι υπεύθυνη να αναλάβει πρωτοβουλίες για το σκοπό αυτό. Η πάλη ενάντια στο φασισμό είναι αγώνας ενάντια στη φτώχεια και τα μνημόνια, τον αυταρχισμό και την καταστολή, είναι αγώνας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων όλων των πολιτών.

 
Εμείς ως εργαζόμενοι σε Δημόσιο Νοσοκομείο με κατάθεσης ψυχής κρατάμε το Νοσοκομείο μας ανοιχτό και θα συνεχίζουμε  να αγωνιζόμαστε  με σεβασμό, τις ανάγκες, τα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια ασθενών και των εργαζομένων. Αγωνιζόμαστε για μια κοινωνία αλληλεγγύης με ανθρώπινα δικαιώματα χωρίς μίσος, βία, ρατσισμό και στιγματισμό,  για να αλλάξουμε ριζικά αλλά και δίκαια τις πολιτικές  διεκδικώντας ΔΗΜΟΣΙΑ κοινωνικά αγαθά για ΟΛΟΥΣ .


«Ο δρόμος έχει την δική του Ιστορία»  και την φτιάχνουμε εμείς με τους ΑΓΩΝΕΣ μας για να μην αφήσουμε το δηλητήριο του φασισμού και της ξενοφοβίας ενός σκοταδιστικού τερατουργήματος να φωλιάσει στις ψυχές μας. Η συστράτευση όλων για μια κοινωνία δημοκρατική, για κοινωνική δικαιοσύνη είναι επιτακτική.

 
                                                        Για το Δ.Σ.

 

 
        Ο Πρόεδρος                                 Ο Γραμματέας

 
        Ν. ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ                        Ι. ΚΟΥΡΜΟΥΛΑΚΗΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.Θα αναρτώνται μόνο οι ανακοινωσεις του Δ.Σ. του συλλόγου για την άμμεση ενημερωσή σας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.