Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 16-11-2015

ΕΝΙΑΙΟΣ   ΣΥΛΛΟΓΟΣ   ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ψ.Ν.Α 
Διεύθυνση
Λεωφόρος Αθηνών 374 (Χάρτης)
Χαϊδάρι, Αθήνα Τ.Κ. 12462
τηλ. 213 2054152
Email:sylogosdafni@gmail.com

Χαϊδάρι, 16/11/2015


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Με αφορμή την ανακοίνωση (10-11-2015)  της ΠΟΕΔΗΝ για την ‘’δήθεν’’ καρατόμηση της Διοικητικής Διευθύντριας Ψ.Ν.Α., το Σωματείο Εργαζομένων με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση συγχαίρει την Ομοσπονδία για τα γρήγορα αντανακλαστικά της καθώς και για το ενδιαφέρον της για το ποιος θα είναι Διευθυντής στο Ψ.Ν.Α.

Ερωτάται η ηγεσία της ΠΟΕΔΗΝ:
·         Τα τελευταία (3) τρία χρόνια που επιχειρείται το ΒΙΑΙΟ κλείσιμο του Ψ.Ν.Α., με τους εργαζόμενους στους δρόμους, που είχατε και έχετε εξαφανιστεί;
·         Η Ομοσπονδία προτείνει αναθέσεις Διοικητικών στελεχών;

Κύριοι της Ομοσπονδίας, οι εργαζόμενοι στο Ψ.Ν.Α. έκλεισαν με τους αγώνες τους οριστικά την πόρτα σε νοσταλγούς Διοικητές του bullying και στα κατ’ ανάθεση στελέχη τους.
Η Ομοσπονδία αντί να παλεύει να  λυθούν τα χρονίζοντα προβλήματα της υποστελέχωσης  και της υποχρηματοδότησης των Δημόσιων Νοσοκομείων σε όλη την Ελλάδα  που βουλιάζουν καθημερινά και προσβάλλουν βάναυσα ασθενείς και εργαζόμενους ασχολείται με τα Διοικητικά στελέχη των Νοσοκομείων.     

Το Σωματείο Εργαζομένων  του ΨΝΑ θα υπερασπιστεί, πραγματικά και όχι ψευδεπίγραφα,  με  σεβασμό, τις ανάγκες, τα δικαιώματα, την ασφάλεια και την αξιοπρέπεια  ασθενών και εργαζομένων για την πρόσβαση όλων σε σύγχρονες ποιοτικές Δημόσιες και  Δωρεάν υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας.
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ. 

Για το Δ.Σ.



        Ο Πρόεδρος                                 Ο Γραμματέας



        Ν. ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ                        Ι. ΚΟΥΡΜΟΥΛΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.Θα αναρτώνται μόνο οι ανακοινωσεις του Δ.Σ. του συλλόγου για την άμμεση ενημερωσή σας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.