Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
Λ. Αθηνών 374 – Χαϊδάρι
Τηλ.2132054152- fax.2132054321
                                                                      

                                           Χαϊδάρι,  22/05/2015

                   
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ

 Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων καλεί όλους τους συναδέλφους – εργαζομένους του Νοσοκομείου μας σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κτίριο της Διοίκησης την Τρίτη 26/5/2015 και ώρα 12:00μμ.
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας την άμεση αποπομπή του Διοικητή του Ψ.Ν.Α. ΠΑΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ. Οι εργαζόμενοι του Ψ.Ν.Α. τον θεωρούν υπεύθυνο για μια σειρά ενεργειών που σκοπό έχουν την αποδόμηση και την κατάρρευση του Νοσοκομείου μας, αναφερόμαστε στα ακόλουθα:
·           Ανακοινώθηκαν 906 προσλήψεις προσωπικού  στην 2η ΥΠΕ καμία για το ΨΝΑ (δεν υπάρχει αίτημα του)
·           Παραμένουν απλήρωτες πάνω από 6 μήνες οι εφημερίες ιατρών – ψυχολόγων και η υπερωριακή απασχόληση λοιπού προσωπικού.
·           Δεν έχει λάβει παρά τις προηγούμενες αποφάσεις Δ.Σ.  το παραμικρό μέτρο για την αποφυγή της κλοπής των χρημάτων στο Ταμείο Ασθενών.  
·           Παρά τις συνεχείς αναφορές Ιατρών και Νοσηλευτών του 3ου ΨΤΕ  με τελευταία στις 18/7/2014 για πρωτοβουλία ενεργειών της Διοίκησης για την αποφυγή κινδύνου ασθενών και εργαζομένων, ο κος ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ανέλαβε πρωτοβουλίες διενέργειας ανεξάρτητης πραγματογνωμοσύνης τον Μάρτιο του 2015.

Δεν γνωρίζουμε ποιοι ιμάντες τον κρατούν καθηλωμένο στην καρέκλα του Διοικητή; Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου; Το σενάριο της προσωπικής αποζημίωσης που επιδιώκει ο ίδιος από το Δημόσιο; Την στιγμή που χιλιάδες εργαζόμενοι εργάζονται χωρίς να αμείβονται, απολύονται χωρίς να αποζημιώνονται, είναι τουλάχιστον προκλητικό ο Διοικητής που εξυπηρετούσε τις μνημονιακές πολιτικές που διέλυσαν την Δημόσια Υγεία να παραμένει στην θέση του και να μην παραιτείται.

Τους ιμάντες που τον κρατούν στην καρέκλα του και δεν τολμάει να τους κόψει η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας οι εργαζόμενοι είναι αποφασισμένοι να τους κόψουν οι ίδιοι με τους αγώνες τους.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ :
·           Την άμεση χρηματοδότηση του Νοσοκομείου
·           Τη πρόσληψη μόνιμου προσωπικού σε όλες τις ειδικότητες
·           Την άμεση πληρωμή εφημεριακής & υπερωριακής απασχόλησης

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 26/5/2015 12μμ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ  Ψ.Ν.Α.
 

Το Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.Θα αναρτώνται μόνο οι ανακοινωσεις του Δ.Σ. του συλλόγου για την άμμεση ενημερωσή σας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.