Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥΑΤΤΙΚΗΣ
Λ.Αθηνών 374 – Χαϊδαρι
Τηλ.2132054152 – Fax. 2132054321



                   Χαϊδάρι, 05/03/2015
                             Αρ. πρωτ.10

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 2/3/2015 έγινε συνάντηση του Σωματείου, της ΕΙΝΑΠ και εκπρόσωπων εργαζομένων με τον Αν. Υπουργό κο Ξανθό. Στη συζήτηση που έγινε αναφερθήκαμε στην κατάσταση του Νοσοκομείου μας που κινδυνεύει να κλείσει από μόνο του και δεν χρειάζεται καμία μνημονιακή κυβέρνηση εφόσον οι ελλείψεις προσωπικού είναι τραγικές σε Νοσηλευτικό, ιατρικό, τεχνικό, βοηθητικό. Ο προυπολογισμος έχει μειωθεί τα τελευταία χρόνια κατά 50 % (11.284.80€ για το 2015) με αποτέλεσμα να μην καλύπτονται οι ανάγκες του Νοσοκομείου.

Θέσαμε τα θέματα, για άμεσες προσλήψεις προσωπικού και άμεση επίλυση του σοβαρού θέματος των οδηγών ώστε να καλύπτονται όλες οι ανάγκες για όλες τις ημέρες, την αύξηση του Προϋπολογισμού του Νοσοκομείου καθώς και την αλλαγή του Διοικητή για τα γνωστά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί.

Ο Υπουργός αναφέρθηκε, στο ότι δεν μεταφέρονται Ψυχιατρικές κλινικές στα Γενικά Νοσοκομεία. Θα γίνει επαναδιαπραγμάτευση του Συμφώνου Αντόρ – Λυκουρέντζου με καινούριους όρους και χωρίς χρονικά περιθώρια. Όσον αφορα τις προσλήψεις εργαζομενων όλων των ειδικοτήτων, Ιατρων καθως και Επικουρικών μας ενημέρωσε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση δεν είχε συμπεριλάβει το Νοσοκομείο μας, λόγω του επικείμενου κλεισίματος που θα υπήρχε, θα υπάρξει ειδική μέριμνα για το ΨΝΑ. Αναθεώρηση του προυπολογισμού του Νοσοκομείου μετά το πέρας του τετραμήνου (Ιούνιος 2015). Σύντομα θα ζητηθούν οι παραιτήσεις των Διοικητών των Νοσοκομείων από όλη την Ελλάδα.    
   
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

               Ν.ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ                       ΚΟΥΡΜΟΥΛΑΚΗΣ Ι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.Θα αναρτώνται μόνο οι ανακοινωσεις του Δ.Σ. του συλλόγου για την άμμεση ενημερωσή σας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.