Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Καταγγελία Συλλόγου εργαζομένων Ψ.Ν.Α (ΔΑΦΝΙ) για ανάρμοστη συμπεριφορά ειδικευόμενου ιατρού


  ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ      Χαϊδάρι, 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014


Ο σύλλογος εργαζομένων του Ψ.Ν.Α (ΔΑΦΝΙ) καταγγέλλει την συμπεριφορά του ειδικευόμενου Ιατρού Παύλου Πέτρου, απέναντι στο μέλος του σωματείου και εκλεγμένο με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ Δημουλά Θωμά.
Ο παραπάνω ειδικευόμενος, επιδίωξε την Κυριακή το βράδυ 23/11/2014 να καταστρέψει προπαγανδιστικό υλικό του ΠΑΜΕ για την πανεργατική απεργία στις 27/11/2014 μπροστά στο μέλος του σωματείου.
Όταν ρωτήθηκε γιατί καταστρέφει το υλικό από το μέλος του σωματείου, του επιτέθηκε με ύβρεις για τις πολιτικές του πεποιθήσεις και ιδέες και συνέχισε να σκίζει το υλικό της απεργίας. Ο εν λόγω «ιατρός» είναι γνωστός για την προκλητική και ρατσιστική  του  συμπεριφορά σε μετανάστες ασθενείς, όπου και του έχει γίνει καταγγελία και σύσταση από υπαλλήλους, καθώς και για την φασιστική πολιτική του ταυτότητα.
Μάλιστα μας προβληματίζει η στάση της διοίκησης του νοσοκομείου, η οποία γνώριζε για την συμπεριφορά του συγκεκριμένου «κυρίου»  καλύπτοντάς την και ποτέ δεν πήρε μέτρα. Ταυτόχρονα την ίδια περίοδο κάλεσε το ιδιωτικό συνεργείο καθαριότητας να καταστρέφει ότι προπαγανδιστικό υλικό υπάρχει του σωματείου και οποιεσδήποτε πολιτικής παράταξης.
Η διοίκηση του νοσοκομείου να είναι σίγουρη, ότι ρατσιστικές συμπεριφορές, αυθαιρεσία   και  αυταρχισμός θα απαντηθούν και θα απομονωθούν από το δημοκρατικό εργαζόμενο κόσμο του  Ψ.Ν.Α.  
το Δ.Σ.
     
         Πρόεδρος                                               Γραμματέας


   ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ Ν.                                   ΚΟΥΡΜΟΥΛΑΚΗΣ Ι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.Θα αναρτώνται μόνο οι ανακοινωσεις του Δ.Σ. του συλλόγου για την άμμεση ενημερωσή σας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.