Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 8-10-2014

  ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ


                                     



            Χαϊδάρι,  8/10 /2014

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Παρασκευή 3/10/2014 επισκέφθηκε το σωματείο ο Αντιπεριφεριάρχης Δυτικού τομέα κ. Τζιόκας  μαζί με συμβούλους της Περιφέρειας, όπου  ενημερώθηκε για τις εξελίξεις στο Ψυχιατρείο,  τις τεράστιες ελλείψεις  σε Ιατρικό, νοσηλευτικό και  λοιπό προσωπικό με αποτέλεσμα το Νοσοκομείο να υπολειτουργεί και να κινδυνεύει να κλείσει από μόνο του.  Οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας δήλωσαν αφενός μεν την αμέριστη συμπαράσταση τους  σε θεσμικό επίπεδο  στους αγώνες μας και αφετέρου αποδεχτήκαν την πρόταση του σωματείου για διασωματειακή συνάντηση  στο χώρο υγείας από τα Νοσοκομεία, τις υγειονομικές  μονάδες πρωτοβάθμιας περίθαλψης και  τους φορείς υγείας των δήμων Δυτικής Αττικής υπό την αιγίδα της περιφέρειας.
Την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με το σωματείο του Αττικού Νοσοκομείου, όπου αποφασίστηκε η συνάντηση με τα άλλα σωματεία των Ιδρυμάτων και Νοσοκομείων της Δυτικής Αττικής   για συντονισμό περαιτέρω δράσεων.
Παράλληλα την ίδια μέρα το σωματείο  επισκέφτηκε αιφνιδιαστικά η υφυπουργός  υγείας  κ. Παπακώστα με αφορμή την συναυλία της Δευτέρας 6/10/2014 με σκοπό να αλλάξουμε τον χώρο από τον εξωτερικό περίβολο εντός του Νοσοκομείου για  να παρευρεθεί  και η ίδια, κάτι που δεν έγινε αποδεκτό από την πλευρά μας. Στην συνάντηση αυτή συμμετείχαν και εργαζόμενοι του Νοσοκομείου μας.
Μετά την μεγάλη επιτυχία και την μαζική συμμετοχή των εργαζόμενων του Νοσοκομείου και  του κόσμου από τις γύρω περιοχές στην συναυλία της Δευτέρας συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις με την συμμετοχή μας  στην συγκέντρωση που διοργανώνει η λαϊκή επιτροπή Χαϊδαρίου  μαζί με τα σωματεία του Ψ.Ν.Α. και του Αττικού Νοσοκομείου την Πέμπτη 9/10/2014 στο Παλατάκι στις 7 ώρα το απόγευμα.

Η συμμετοχή όλων μας στις κινητοποιήσεις και δράσεις του σωματείου είναι καθοριστική και θα κρίνει το αποτέλεσμα.


                                   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                                 ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ Ν.                          ΚΟΥΡΜΟΥΛΑΚΗΣ Ι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.Θα αναρτώνται μόνο οι ανακοινωσεις του Δ.Σ. του συλλόγου για την άμμεση ενημερωσή σας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.