Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΨΝΑ
Λ. ΑΘΗΝΩΝ 374 – ΧΑΪΔΑΡΙ
ΤΗΛ. 2132054152 – FAX : 2132054321
Χαϊδάρι 25/07/2014

Ο

Ο Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων σας ενημερώνει, ότι στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο για την αξιολόγηση συμμετείχαν εκπρόσωποι από 100 σωματεία όλης της χώρας που ανακοίνωσαν ότι η παράδοση των φύλλων αξιολόγησης από τους εργαζόμενους στα σωματεία φτάνει το 90-95 % και επέστρεψαν τα φύλλα αξιολόγησης στην πόρτα του υπουργείου. Επιπλέον σας ενημερώνουμε, ότι η Διοίκηση του Νοσοκομείου προχώρησε στον επιμερισμό των ποσοστών του προσωπικού του νοσοκομείου  με τα παρακάτω ποσοστά επί του συνόλου 1422 υπαλλήλων που υπηρετούσαν το 2013 συμπεριλαμβανομένων και των ΚΨΥ Περιστερίου και Αγίων Αναργύρων θα αξιολογηθούν α) με τους βαθμούς 9 έως 10 έως 355 υπάλληλοι, β) με τους βαθμούς  7 έως 8 έως 854 υπάλληλοι και γ) με τους βαθμούς 1 έως 6 τουλάχιστον 214 υπάλληλοι.
Τα παρακάτω ποσοστά επιμερίζονται σε όλες τις διευθύνσεις (Διοικητική, Νοσηλευτική, Τεχνική, Ιατρική) συμπεριλαμβανομένων και των ΚΨΥ. (τα ποσοστά έχουν αναρτηθεί αναλυτικά στο Διαύγεια στον εξής σύνδεσμο https://diavgeia.gov.gr/decision/view/%CE%A96%CE%91%CE%9A469%CE%975%CE%A9-%CE%A66%CE%98).
Από τα παραπάνω γίνεται κατανοητό, ότι κανένας δεν εξαιρείται από την αξιολόγηση και καλούμε όλους τους συναδέλφους να είναι σε επιφυλακή και εάν επιδοθούν τα φύλλα αξιολόγησης να τα παραδώσουν μαζικά στο Σωματείο. Κανένας συνάδελφος να μην συμμετέχει στη διαδικασία αξιολόγησης και κανένας συνάδελφος να μην "εξαργυρώσει" οποιαδήποτε υπηρεσιακή θέση υπογράφοντας την απόλυση συναδέλφων.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά.
Ενωμένοι θα νικήσουμε!
Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ 

 Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΚΟΤΣΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ                            ΚΟΥΡΜΟΥΛΑΚΗ ΓΙΑΝΝΗΣ

                                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.Θα αναρτώνται μόνο οι ανακοινωσεις του Δ.Σ. του συλλόγου για την άμμεση ενημερωσή σας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.