Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Ερχονται διαθεσιμοτητες - ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ 25/11/13 - Σταση Εργασιας 8.00- 13.00


Την Δευτέρα το πρωί θα πρέπει να "αισθανθούν "την παρουσία των Εργαζομένων στο Υπουργείο Υγείας. Έχουμε στάση εργασίας 8.00 -13.00 και στις 8.00 θα ξεκινήσουν πούλμαν μπροστά απο το Σύλλογο. Στις 9.00 ξεκινάει η συνάντηση με την Υφυπουργό. Έχουμε πλήρη επιφύλαξη και εκφράζουμε την μέγιστη δυσπιστία μας για τις διαβεβαιώσεις που δίδονται. Η παραίτηση του κ. Χαραλαμπάκη και το κείμενο που ακολούθησε βάζει την πλήρη διάσταση του προβλήματος. Εν κρυπτώ  και πίσω από την πλάτη των Εργαζομένων προχωρούν και σχεδιάζουν. Τέρμα η κοροϊδία .
Ετοιμαζαν μετακινηση τριών κλινικων ΨΤΕ, προς Συσμανογλειο , Σωτηρία, Πολυκλινική και μετακινηση όλης της Τεχνικής Υπηρεσίας, όλων των οδηγων και διαθεσιμότητα 30 διοικητικών μέσα σε 25 ημέρες . Μας τα γνωστοποιησε ο Διοικητης της 2ης ΥΠΕ και στην συνέχεια τον ΄΄αδειασε ' η κ. Υφυπουργός !  

Εδω και τώρα ζητάμε δέσμευση τους για το τι θα κάνουν με πλήρη διαφάνεια και ανοιχτά.
Ετοίμαζαν αιφνιδιασμό και δεν τους βγήκε . Θα ξαναεπανελθουν όπως τρεις φορές το έχουν ξανακάνει, το Φεβρουάριο, το καλοκαίρι και σήμερα.
Η υφυπουργός και ο Υπουργός σαφώς βρίσκονται προ της λήψης απόφασης για διαθεσιμότητες. Διαχείριση της κατάστασης και των εντυπώσεων- επιπτώσεων απλά θέλουν να κάνουν. Με ψυχραιμία και απόλυτη επίγνωση του τι θέλουν θα τους αντιμετωπίσουμε.

Όταν μιλάς μαζί τους πρέπει να αισθάνονται καυτή την ανάσα των Εργαζομένων στην πλάτη τους, πρέπει να τρίζει ο τόπος από τα συνθήματα και την δυναμική παρουσία μας, η οποία θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από πότε. Απλά αναδιπλώθηκαν σήμερα. Θα επανέλθουν άμεσα...

Επιστρέφοντας θα κάνουμε νέα Γ.Σ και θα συνεχίσουμε με οποίο τρόπο αποφασίσουμε όλοι μαζί και φυσικά μορφές όπως της Παρασκευής 22/11/13  κινητοποίησης ως πετυχημένες δεν εγκαταλείπονται
                                                                                                 Η   ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                                                            
                                                                                               ΛΟΥΚΕΡΗ ΜΕΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.Θα αναρτώνται μόνο οι ανακοινωσεις του Δ.Σ. του συλλόγου για την άμμεση ενημερωσή σας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.