Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

ΕΝΙΑΙΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Ψ.Ν.Α

 

 ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

 

Με πράξη νομοθετικού περιεχομένου επιδιώκουν το κλείσιμο δημόσιων οργανισμών και φορέων.


Τo Σωματείο εργαζομένων στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής (ΔΑΦΝΙ) καταγγέλλει την  Τρικομματική κυβέρνηση που με την πράξη νομοθετικού περιεχομένου που αποφάσισε επιδιώκει το κλείσιμο δημόσιων οργανισμών και φορέων. Μεταξύ αυτών αποφάσισε το κλείσιμο της ΕΡΤ. Αποτέλεσμα αυτής της απαράδεκτης και αντεργατικής απόφασης θα είναι η απόλυση χιλιάδων εργαζομένων (2.652).
Το Σωματείο εργαζομένων στο  Ψ.Ν.Α εκφράζει την αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους της ΕΡΤ και σε όλων των δημόσιων φορέων. Να μην σκύψουν το κεφάλι. Να μην τρομοκρατηθούν. Να οργανώσουν τη πάλη τους, την αντίσταση τους απέναντι στην πολιτική που τους πετάει στο δρόμο και στον καιάδα της ανεργίας.

Η οργανωμένη λαϊκή πάλη είναι μονόδρομος απέναντι στην πολιτική του κεφαλαίου που επιτάσσει  το δόγμα «νόμος και τάξη» με ένταση της καταστολής και της τρομοκρατίας. Κανένας μόνος του. Κανένας φόβος. Καμιά ηττοπάθεια. Αγώνας οργανωμένος, σχεδιασμένος από τους εργαζόμενους σε κάθε τόπο δουλειάς. Αν τον αγώνα όλοι μαζί δεν μοιραστούμε, τότε θα μοιραστούμε την ανέχεια, την φτώχεια, την εξαθλίωση. Να μην περάσει. Να ανατραπεί η πολιτική της Κυβέρνησης του κεφαλαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.Θα αναρτώνται μόνο οι ανακοινωσεις του Δ.Σ. του συλλόγου για την άμμεση ενημερωσή σας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.