Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΠΟΡΙΣΜΑ - ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ- ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
1.        Κοινοποιήθηκε σήμερα  στο Σύλλογο και παρέλαβε  η πρόεδρος και ο Γ. Γραμματέας  , το πόρισμα της Προκαταρκτικής Εξέτασης   και η  απόφαση κατά πλειοψηφία του Δ.Σ  του Νοσοκομείου για την  παραπομπή  της υπόθεσης στις Αρμόδιες Αρχές, για την διερεύνηση πειθαρχικών ευθυνών, μετά την συμπλήρωση του σχετικού φακέλου, κρίνοντας ως απαραίτητη τη διερεύνηση του συνόλου των πάσης φύσεως προγραμμάτων, από της ιδρύσεως του Γραφείου Συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων έως σήμερα.

Περιλαμβάνει  διαπιστώσεις – συμπεράσματα τα οποία αναφέρονται και είναι προς  περαιτέρω διερεύνηση.

Απαιτούμαι  πλήρη διαφάνεια ως  τέλους.

2.       Αποφασίστηκε  ομόφωνα  από τους θεσμικούς  φορείς και των δύο Νοσοκομείων , Ψ.Ν.Α και Δρομοκαιτειο , Συλλόγους Εργαζομένων , Επιστημονικά  Συμβούλια και ΕΙΝΑΠ , να προχωρήσουμε αμέσως  σε ημερίδα  όπου θα κληθούν  Επιστημονική  κοινότητα , Κοινωνικοί φορείς , σύλλογοι ασθενών, συγγενών, Υπουργείο, Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρία , Κόμματα  και όλων των βαθμίδων συνδικαλιστικοί φορείς, ώστε να γνωστοποιηθεί ,να αναδειχθεί  και  να ανοιχτεί  το τι σκοπεύουν να κάνουν με την Ψυχιατρική Μεταρρύθμιση στη χώρα , την τύχη που της επιφυλάσσουν  , τους ασθενείς  και τις εργασιακές σχέσεις  , την επιχειρηματική της αντιμετώπιση με την κατά κράτος είσοδο  των Μ.Κ.Ο. Τι σκοπεύουν να κάνουν με τα Ψυχιατρεία ?

Δεν μπορούν να καταργούν  και να μην βάζουν τίποτα στην θέση του, απουσιάζει η πρωτοβάθμια περίθαλψη και η τομεοποίηση .

Συστήθηκε επιτροπή υλοποίησης από  τον κ. Πανέττα  , κ. Μεγαλοοικονόμου, κ. Φωτόπουλο , προέδρους και γ. γραμματείς των δύο συλλόγων

3.       Την  Πέμπτη  7/3/13 στις 12.00  καλούνται όλοι οι συνάδελφοι αορίστου χρόνου που είναι άμεσα πληρωτέοι για τα 176 ευρώ και έπρεπε να τους έχουν  καταβληθεί τα ποσά που εκδικάστηκαν  υπέρ τους, καθώς και οι μόνιμοι  που είχαν δικαιωθεί για το επίδομα των 100.000 δρχ. σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο  Διοικητήριο και παράσταση  διαμαρτυρίας στο Διοικητή  και το  Συμβούλιο Διοίκησης του Ψ.Ν.Α , με απαίτηση  ικανοποίησης των δεδικασμένων.

                                     Από  το Δ.Σ
   
         Η    ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
             ΛΟΥΚΕΡΗ  ΜΕΝΙΑ         ΚΑΛΑΡΙΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.Θα αναρτώνται μόνο οι ανακοινωσεις του Δ.Σ. του συλλόγου για την άμμεση ενημερωσή σας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.