Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 19/9/2024, ΣΤΙΣ 11.30

 

ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ψ.Ν.Α   Χαϊδάρι 16/9/2024 Aρ.  Πρωτ: 104

τηλ.2132054152  http://sylogosdafni.blogspot.gr/   Emailsylogosdafni@gmail.com

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 19/9/2024, ΣΤΙΣ 11.30,

ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΤΟΥ ΨΝΑ

 

Συνεχίζουμε να παλεύουμε για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία για όλο το λαό, με ενίσχυση όλων των δημόσιων δομών στην ψυχική υγεία και απεξάρτηση.

 

Ο αγώνας των εργαζομένων του ΨΝΑ – Δαφνί από κοινού με ομοσπονδίες, φορείς και σωματεία στον χώρο της υγείας, της ψυχικής υγείας και της απεξάρτησης συνεχίζεται, ενάντια στο νομοσχέδιο που κλείνει και διαλύει ότι έχει μείνει όρθιο στην ψυχική υγεία και την απεξάρτηση, που η κυβέρνηση της ΝΔ έπειτα από μήνες διαρροών έφερε μέσα στο κατακαλόκαιρο, με στόχο την εμπορευματοποίηση και ιδιωτικοποίηση ενός τόσο ευαίσθητου τομέα της υγείας.

Την ίδια ώρα η ηγεσία του «Υπουργείου Εμπορίας της Υγείας» αλλά και το μακρύ τους χέρι μέσα στους χώρους μας, προσπαθούν να καθησυχάσουν, ότι δήθεν δεν θα αλλάξει τίποτα, ότι όλα γίνονται πιλοτικά και ότι όλα γίνονται με στόχο την αναβάθμιση της ψυχικής υγείας και της απεξάρτησης, ενώ παράλληλα εκφοβίζουν, τρομοκρατούν και ασκούν πιέσεις σε εργαζόμενους προκειμένου να υλοποιηθούν στο ακέραιο οι νόμοι που κλείνουν και συγχωνεύουν νοσοκομεία και δημόσιες δομές!

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά την Πέμπτη 19/9/2024, στις 11.30 πμ, στην Γενική Συνέλευση των εργαζομένων του ΨΝΑ προκειμένου να αποτιμήσουμε την πολύμηνη δράση του προηγούμενου διαστήματος αλλά και να οργανώσουμε τον αγώνα μας απέναντι σε όσα δρομολογεί η κυβέρνηση της ΝΔ, πιστή στις κατευθύνσεις και τις πιέσεις της ΕΕ, ενάντια στις ζωές μας, στις ζωές των παιδιών μας, στην ψυχική υγεία και την απεξάρτηση και συνολικά στο ΕΣΥ!

Το ΔΣ του Ενιαίου Συλλόγου Εργαζομένων ΨΝΑ προκηρύσσει στάση εργασίας 11.30 – 13.30, την Πέμπτη 19.9, προκειμένου να εξασφαλιστεί η μέγιστη συμμετοχή των εργαζομένων τόσο μέσα από τον χώρο του ΨΝΑ, όσο και από τις εξωτερικές δομές και υπηρεσίες του Νοσοκομείου.

Η συμμετοχή όλων μας είναι σημαντική! Απαντάμε μέσα από την μαζικότητα των συνελεύσεων και των κινητοποιήσεων μας απέναντι στην προσπάθεια του Υπουργού Υγείας να παρουσιάσει τους υγειονομικούς που αγωνίζονται, τους υγειονομικούς που παλεύουν καθημερινά για την υγεία του λαού με χαμηλούς μισθούς, με τεράστιες ελλείψεις και εντατικοποίηση, ως «συμμορίες της μιζέριας». Τους λέμε ότι θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους μαζί με τον λαό, μαζί με τους ασθενείς μας και τις οικογένειές τους!

ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΧΙ «ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ»

ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Ο Γραμματέας

Δημουλάς Θωμάς

Καλαρίτης Σταύρος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.Θα αναρτώνται μόνο οι ανακοινωσεις του Δ.Σ. του συλλόγου για την άμμεση ενημερωσή σας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.