Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΙΑΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ψ.Ν.Α ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ

 

ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ψ.Ν.Α   Χαϊδάρι 7/8/2024 Aρ.  Πρωτ: 97

τηλ.2132054152  http://sylogosdafni.blogspot.gr/   Emailsylogosdafni@gmail.com

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΙΑΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ψ.Ν.Α

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων ΨΝΑ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην αθλήτρια Αριάδνη Αδαμοπούλου για την εξαιρετική συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, 2024.

Σε μια περίοδο όπου οι εργαζόμενοι στον χώρο της ψυχικής υγείας και της απεξάρτησης δίνουν τεράστια μάχη υπερασπιζόμενοι τις δημόσιες δομές ψυχικής υγείας και απεξάρτησης, η αθλήτρια Αριάδνη Αδαμοπούλου, κόρη της αξιόλογης συναδέλφου του κλάδου ΠΕ Ψυχολόγων, Αγγελικής Ανδρεοπούλου, κατάφερε να μας γεμίσει υπερηφάνεια και συγκίνηση με την εξαιρετική συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο άθλημα άλμα επί κοντώ, σημειώνοντας εξαιρετικές επιδόσεις και κατορθώνοντας να διακριθεί στους τελικούς! Λόγω τραυματισμού η Αριάδνη Αδαμοπούλου δεν θα συμμετέχει στους τελικούς του άλματος επί κοντώ, ωστόσο έχει ήδη κερδίσει με την συμμετοχή της, τις επιδόσεις της αλλά πάνω απ’ όλα για τα χαμόγελα που χάρισε σε όλους μας με την δυναμικότητά της και την συνολική της προσπάθεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η μικρότερη αθλήτρια ηλικιακά στο συγκεκριμένο αγώνισμα, για πρώτη φορά συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ και η ίδια είναι συνάδελφος ψυχολόγος.

Ευχόμαστε τόσο στην ίδια, όσο και στους οικείους της και την μητέρα της να συνεχίσει να μας κάνει περήφανους, δίνοντας με τον ίδιο τρόπο επάξια τις μάχες στην ζωή, το στάδιο αλλά και ως επαγγελματίας ψυχικής υγείας. Συνέχισε έτσι Αριάδνη, το μέλλον είναι μπροστά σου.

 

 

 

Για το Δ.Σ 

Ο Πρόεδρος

Ο Γραμματέας

Δημουλάς Θωμάς

Καλαρίτης Σταύρος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.Θα αναρτώνται μόνο οι ανακοινωσεις του Δ.Σ. του συλλόγου για την άμμεση ενημερωσή σας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.