Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΨΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ - ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΥ ΤΟΥ ΨΝΘ

 

ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ψ.Ν.Α   Χαϊδάρι 19/7/2024 Aρ.  Πρωτ: 89

τηλ.2132054152  http://sylogosdafni.blogspot.gr/   Emailsylogosdafni@gmail.com

 

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ!

Ο Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων ΨΝΑ καταγγέλλει την εκδικητική απόλυση και συνδικαλιστική δίωξη της γιατρού Ρούλας Γεωργιάδη και απαιτεί να ανακληθεί άμεσα. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει! Η διοίκηση του ΨΝΘ επιδίδεται σε κρεσέντο τρομοκρατίας και αυταρχισμού που υπηρετεί την επιχειρηματική λειτουργία του "νοσοκομείου ΑΕ". Η απόλυση έρχεται λίγες μέρες μετά την κλήση αστυνομικών δυνάμεων καταστολής ενάντια σε απολυμένους συμβασιούχους στην καθαριότητα και μετά την επιβολή άδικων προστίμων σε συναδέλφους της τεχνικής υπηρεσίας. Άλλωστε, είναι συνήθης και διαχρονική τακτική των κυβερνήσεων και των εντολοδόχων τους  να σηκώνουν το μαστίγιο όταν οι εργαζόμενοι σηκώνουν κεφάλι! Δεν είναι λίγα τα παραδείγματα δίωξης υγειονομικών, όπως έγινε σε όλο το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων στον Ευαγγελισμό ή στην πρόεδρο της ΟΕΝΓΕ και ο κατάλογος είναι μακρύς!

Αν νομίζουν ότι θα τους φοβηθούμε είναι γελασμένοι!

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η συναδέλφισσα σταθερά πρωτοστάτησε όλο το προηγούμενο διάστημα στον αγώνα για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία κόντρα στην επιχειρηματική δράση του ΕΣΥ και τη διείσδυση των ιδιωτών. Δεν είναι τυχαίο ότι η συναδέλφισσα ήταν η κεντρική ομιλήτρια στην απεργιακή συγκέντρωση ενάντια στο νέο νομοσχέδιο-έκτρωμα που διαλύει τη δημόσια Ψυχική Υγεία και Απεξάρτηση.

Με τις ευλογίες της ΕΕ, η κυβέρνηση και οι μάνατζέρ της θέλουν να επιβάλουν σιγή ιχθύος και να μην ανοίγει "ρουθούνι", ώστε ανενόχλητα να αλωνίζουν τα ιδιωτικά συμφέροντα στα νοσοκομεία και να συνεχίζεται η υποβάθμιση των δημόσιων δομών υγείας. Με το λαό βέβαια να πληρώνει από την τσέπη του "το κενό" που έρχονται να καλύψουν οι ιδιώτες αλλά και τα προαπαιτούμενα για να εκταμιευθούν τα προγράμματα που ξεκοκαλίζουν ΜΚΟ και ΑΜΚΕ οι οποίες λυμαίνονται το πεδίο της Ψυχικής Υγείας. Ακριβώς επειδή στο ερώτημα ή τα κέρδη ή οι ζωές μας, οι υγειονομικοί επιλέγουν το δεύτερο οι μεθοδεύσεις της Διοίκησης θα πέσουν στο κενό! Η τρομοκρατία δε θα περάσει! Τώρα να πάρουν πίσω της απόλυση της συναδέλφισσας γιατί θα μας βρουν απέναντί τους!

 

Για το Δ.Σ

 

Ο Πρόεδρος

Ο Γραμματέας

Δημουλάς Θωμάς

Καλαρίτης Σταύρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.Θα αναρτώνται μόνο οι ανακοινωσεις του Δ.Σ. του συλλόγου για την άμμεση ενημερωσή σας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.