Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

Ο Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων ΨΝΑ καταδικάζει την κρατική καταστολή και τις 40 συλλήψεις Συναδέλφων Υγειονομικών, που κρατήθηκαν στην ΓΑΔΑ και οδηγήθηκαν σε αυτόφωρη διαδικασία σήμερα 08/07/2022 και ώρα 12μ.

 

ΕΝΙΑΙΟΣ   ΣΥΛΛΟΓΟΣ   ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ψ.Ν.Α 

Διεύθυνση Λεωφόρος Αθηνών 374 (Χάρτης)
Χαϊδάρι, Αθήνα Τ.Κ. 12462 τηλ.2132054152
  

http://sylogosdafni.blogspot.gr/

 E mail: sylogosdafni@gmail.com                                     

Χαϊδάρι, 8/7/2022      Αρ.Πρωτ:77

 

 Ο Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων ΨΝΑ, καταδικάζει την κρατική καταστολή και τις 40 συλλήψεις εργαζομένων Υγειονομικών που διατράνωναν τη φωνή τους έξω από την οικεία του πρωθυπουργού, για το γεγονός ότι βρίσκονται σε αναστολή καθηκόντων εργασίας, χωρίς μισθό και ασφάλεια εδώ και 11 μήνες. Προκλητικά οι συνάδελφοι κρατήθηκαν στη ΓΑΔΑ και οδηγήθηκαν σε αυτόφωρη διαδικασία στις  12 μ. σήμερα 08/07/2022.

 Φαίνεται ξεκάθαρα ότι στόχος της κυβέρνησης της Ν.Δ. είναι η όξυνση της τρομοκρατίας σε όσους έχουν φωνή και υπερασπίζονται το δικαίωμά τους στην εργασία.

 Καλούμε κάθε εργαζόμενο υγειονομικό, Συνδικάτα, Σωματεία, Ομοσπονδίες να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους 40 συναδέλφους Υγειονομικούς και να καταδικάσουν ανοιχτά την καταστολή, τον φόβο και την τρομοκρατία που καλλιεργεί η Κυβέρνηση στους Υγειονομικούς και εργαζόμενους σε κάθε χώρο δουλειάς.

Απαιτούμε

 Εδώ και τώρα να γίνει άρση του μέτρου της αναστολής καθηκόντων εργασίας και να επιστρέψουν πίσω όλοι οι συνάδελφοι Υγειονομικοί που βρίσκονται σε αυτό το καθεστώς, γιατί κανείς δεν περισσεύει.

 

 Μετά και από αυτές τις εξελίξεις ο Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων  ΨΝΑ, καλεί τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου να συμμετέχουν στην συγκέντρωση – «Υποδοχή» που ετοιμάζουμε στην Υφυπουργό Υγείας, αρμόδια για τα θέματα ψυχικής υγείας και εξαρτήσεων κ. Ζωή Ράπτη, την Δευτέρα 11/07/2022 και ώρα 8:30πμ, στην Πύλη του Νοσοκομείου.

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                         Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                  ΚΑΛΑΡΙΤΗΣ Σ.                                                                            ΜΠΟΣΜΗ Χ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.Θα αναρτώνται μόνο οι ανακοινωσεις του Δ.Σ. του συλλόγου για την άμμεση ενημερωσή σας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.