Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 13.10.2022 και ΩΡΑ 11 π.μ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.

 

ΕΝΙΑΙΟΣ   ΣΥΛΛΟΓΟΣ   ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ψ.Ν.Α  Χαϊδάρι, 3/10/2022 Αρ. Πρωτ. 95

Διεύθυνση Λεωφόρος Αθηνών 374 (Χάρτης)
Χαϊδάρι, Αθήνα Τ.Κ. 12462
τηλ.2132054152  http://sylogosdafni.blogspot.gr/    Email:sylogosdafni@gmail.com                                              

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ  13.10.2022 και ΩΡΑ 11 π.μ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΛΑΔΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ. Η ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ

Σε υλοποίηση της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των Εργαζομένων, καλούμε σε κινητοποίηση την Πέμπτη 13.10.2022 και ώρα 11 π.μ, στην πύλη του Νοσοκομείου, με τα εξής θέματα:

ü  Να υλοποιηθεί ΑΜΕΣΑ η απόφαση του επιστημονικού Συμβουλίου για τον μέγιστο αριθμό των Νοσηλευόμενων στα Ψ.Τ.Ε (31 ασθενείς), την οποία αρνείται συστηματικά και με υπεκφυγές να υλοποιήσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου. Δεν θα επιτρέψουμε οι κλινικές μας να γίνουν αποθήκες ανθρώπων, που στοιβάζονται σε ράντσα.

ü  Να υπάρξουν μαζικές προσλήψεις στο Νοσοκομείο και να σταματήσει το απαράδεκτο καθεστώς της εντατικοποίησης της εργασίας, της μονοβάρδιας και του ενός εβδομαδιαίου ρεπό, μετά και το τεράστιο κύμα συνταξιοδοτήσεων των τελευταίων χρόνων, τις παραιτήσεις Ιατρών και των ελάχιστων προσλήψεων, που γίνονται με το σταγονόμετρο.

ü  Να γίνει άρση του μέτρου της αναστολής καθηκόντων εργασίας, που εμμονικά και τιμωρητικά  εφαρμόζεται  στους Υγειονομικούς, με πειθαρχικά μέτρα και διώξεις, καλλιεργώντας το φόβο, την τρομοκρατία και ανοίγοντας το δρόμο των απολύσεων.

ü  Να  σταματήσει η εργασιακή ομηρία και η αβεβαιότητα των συμβασιούχων συναδέλφων και να προχωρήσει η μονιμοποίηση τους χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

ü  Να αποδοθεί άμεσα το ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ, στους υπόλογους των εξωτερικών δομών, καθώς η Διοίκηση δεσμεύτηκε να υλοποιήσει αρχές Οκτωβρίου.

ü  Να υπάρξει άμεσα ένταξη στα ΒΑΕ και επέκταση του ανθυγιεινού επιδόματος σε όλους τους κλάδους των Υγειονομικών.

ü  Αυξήσεις στους μισθούς, πάνω απο τον πληθωρισμό, που ροκανίζει το εισόδημά μας, μαζί με τις «καυτές» αυξήσεις σε είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης, βενζίνη, ενέργεια κ.λ.π . Επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού.

ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ.

ΠΕΜΠΤΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 7π.μ – 3μ.μ ΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 8.30 π.μ ΣΤΗΝ πλ. ΜΑΒΙΛΗΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ  ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                       H Γραμματέας

Καλαρίτης Σταύρος                                Μπόσμη Χριστίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.Θα αναρτώνται μόνο οι ανακοινωσεις του Δ.Σ. του συλλόγου για την άμμεση ενημερωσή σας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.