Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΕΝΙΑΙΟΣ   ΣΥΛΛΟΓΟΣ   ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ψ.Ν.Α 
 Διεύθυνση   Λεωφόρος Αθηνών 374 (
Χάρτης)
Χαϊδάρι, Αθήνα Τ.Κ. 12462
τηλ. 213 2054152

FAX: 2132054321

http://sylogosdafni.blogspot.gr/

Email:sylogosdafni@gmail.com                                                                                                         ΧΑΪΔΑΡΙ  19/02/2021    

                                                                                                                            Αρ. πρωτ. 8

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Συνάδελφοι,

Σήμερα 19/2/2021, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Διοίκηση ΨΝΑ και έκτακτο Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων, για το θέμα που έχει προκύψει με την εταιρεία PRO.EX. Ο.Ε., με την οποία  έχει συνάψει σύμβαση το ΨΝΑ και τον Ιατρό Εργασίας που έχει αναλάβει εκ μέρους της εταιρείας να παρέχει υπηρεσίες στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου μας. Η συνάντηση έγινε καθώς  διαπιστώθηκε από καταγγελίες εργαζομένων, ότι έχουν χρεωθεί επισκέψεις και εργαστηριακές εξετάσεις εν αγνοία τους, παρεκκλίνοντας την σύμβαση του Νοσοκομείου με την εταιρεία.

Σας ενημερώνουμε ότι και μετά από παρέμβαση του Συλλόγου Εργαζομένων, η Διοίκηση έχει ήδη κινήσει διαδικασίες για το συγκεκριμένο θέμα.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου αποφάσισε οι εργαζόμενοι ΨΝΑ , να κινήσουμε  νομικές διαδικασίες διεκδικώντας κάθε νόμιμο δικαίωμά μας έναντι κατά παντός υπευθύνου.

 Καλούμε όλους τους συναδέλφους να ελέγξουν τα στοιχεία τους στο σύστημα  και να καταθέσουν, στο Σύλλογο Εργαζομένων έως την επόμενη Πέμπτη 25/2/2021, σε έντυπη μορφή βεβαίωση στην οποία θα αναγράφεται αν έχουν εξεταστεί από τον συγκεκριμένο Ιατρό.  Ακολουθώντας τα εξής βήματα:

eopyy.gov.gr  ,          πολίτες , ηλεκτρονικές υπηρεσίες για πολίτες και ασφαλισμένους, φάκελος ασφάλισης υγείας, σύνδεση με κωδικούς taxis net (username & password) , εξουσιοδότηση ΑΜΚΑ, ανοίγει ο Ατομικός Φάκελος και επιλέγετε «ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ», στη συνέχεια εμφανίζονται όλες οι επισκέψεις που έχουν γίνει, επιλέγετε «εκτύπωση βεβαίωσης» και τυπώνεται το έγγραφο.

Οι βεβαιώσεις θα συγκεντρωθούν και θα κατατεθούν σε Νομικό Σύμβουλο, για τη διερεύνηση και  διεκπεραίωση όλων των νομικών διαδικασιών και διεκδικήσεων που προβλέπονται  ώστε να  διασφαλιστούν οι  εργαζόμενοι που έχουν εκτεθεί.

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

1.  ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (ΑΜΚΑ) ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 

2.             ΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΝΑ

3.          ΤΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕ ΜΟΝΙΜΟ ΙΑΤΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΨΝΑ) ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ – ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ  ΤΗΣ ΣΤΟ ΨΝΑ

ΟΤΙ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΖΑΖΟΜΕΝΩΝ

 

 

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΨΝΑ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.Θα αναρτώνται μόνο οι ανακοινωσεις του Δ.Σ. του συλλόγου για την άμμεση ενημερωσή σας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.