Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΨΝΑ ΔΑΦΝΙ

ΕΝΙΑΙΟΣ   ΣΥΛΛΟΓΟΣ   ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ψ.Ν.Α 
Διεύθυνση
Λεωφόρος Αθηνών 374 (Χάρτης)
Χαϊδάρι, Αθήνα Τ.Κ. 12462
τηλ. 213 2054152
Email:sylogosdafni@gmail.com

Χαϊδάρι, 18/03/2016
Αρ. πρωτ. 10

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  


Στα πλαίσια της κοινωνικής μας ευαισθησίας και της έμπρακτης αλληλεγγύης μας προς τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας πρόσφυγες, απευθύνουμε έκκληση προς όλους τους εργαζόμενους – ες του Νοσοκομείου μας ώστε να συμβάλλουμε και να συμμετέχουμε ενεργά συγκεντρώνοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.
Από την Δευτέρα 21/03/2016 και για 2 εβδομάδες από τις 11:00πμ έως τις 15:00μμ στα Γραφεία του Σωματείου θα συγκεντρώνονται κάθε είδους τρόφιμα που δεν χρειάζονται ψυγείο (π.χ. φρυγανιες, μπισκότα, κρουασάν, παξιμάδια, κονσέρβες (όχι χοιρινό), βρεφικό και παιδικό γάλα, γάλα συμπυκνωμένο για ενήλικες κ.α.). Επίσης ρούχα για παιδιά και ενήλικες (άντρες – γυναίκες)  σε καλή κατάσταση. Είδη προσωπικής υγιεινής (πάνες, μωρομάντηλα, σαπούνια, αφρόλουτρα, σαμπουάν, χαρτί υγείας, χαρτοπετσέτες κ.α.). Επίσης όσοι συνάδελφοι μπορούν να προσφέρουν μπάλες, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, μπλόκ ζωγραφικής ακόμα και ένα παιχνίδι (μικρό σε όγκο, και όχι πολεμικό) σε καλή κατάσταση που θα χαρίσουν λίγες σημαντικές και ξέγνοιαστες ανάσες στην δύσκολη καθημερινότητα των μικρών παιδιών.

Το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας είναι η έμπρακτη αλληλεγγύη μας.
       
Για το Δ.Σ.        Ο Πρόεδρος                                 Ο Γραμματέας        Ν. ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ                        Ι. ΚΟΥΡΜΟΥΛΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.Θα αναρτώνται μόνο οι ανακοινωσεις του Δ.Σ. του συλλόγου για την άμμεση ενημερωσή σας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.